Ολυμπιακός: Η μπασκετική ομάδα θα βρεθεί στο «Καραϊσκάκη» για το παιχνίδι με την Άστον Βίλα

Ολυμπιακός: Η μπασκετική ομάδα θα βρεθεί στο «Καραϊσκάκη» για το παιχνίδι με την Άστον Βίλα

Η μπασκετική ομάδα του Ολυμπιακού μετά τον θρίαμβο στην Βαρκελώνη και την πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου, θα βρεθεί απόψε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (22:00) για να παρακολουθήσει από κοντά τον δεύτερο ημιτελικό του Europa Conference League, ανάμεσα στους ερυθρόλευκους και την Άστον Βίλα.

Θα παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια της ποδοσφαιρικής ομάδας να προκριθεί στον μεγάλο τελικό.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, οι παίκτες της μπασκετικής ομάδας αλλά και τα μέλη του staff του Ολυμπιακού, λίγες ώρες μετά την νίκη στο Game 5 κόντρα στην Μπαρτσελόνα, θα πάρουν θέση στις εξέδρες του κατάμεστου φαληρικού γηπέδου με την ελπίδα να γραφτεί ακόμα μία «χρυσή» σελίδα στην ιστορία των Πειραιωτων.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, είχε επικρατήσει με 4-2 στον πρώτο αγώνα του «Villa Park» και έχει μπροστά την μία ιστορική ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

«Τα χρώματά μας απόψε»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, λίγες ώρες πριν την έναρξη του σπουδαίου ματς, έκανε σχετική ανάρτηση με την οποία ουσιαστικά ενημέρωσε με ποια φανέλα θα αγωνιστούν απόψε οι ποδοσφαιριστές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Και αυτή δεν είναι άλλη φυσικά από την ερυθρόλευκη ριγωτή.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το παιχνίδι με την Άστον Βίλα:



Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ