MVP της κανονικής περιόδου στο NBA ο Νίκολα Γιόκιτς (pic+vid)

MVP της κανονικής περιόδου στο NBA ο Νίκολα Γιόκιτς (pic+vid)

Κυριαρχία Νίκολα Γιόκιτς στο ΝΒΑ, καθώς ο Σέρβος σούπερ σταρ των Ντένβερ Νάγκετς αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της σεζόν, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, για τρίτη φορά στην καριέρα του.

Μια ακόμα σπουδαία διάκριση για τον αστέρα των Ντένβερ Νάγκετς.

Ο διάσημος σέντερ των Νάγκετς συγκέντρωσε 926 βαθμούς στη σχετική ψηφοφορία αφήνοντας δεύτερο τον Σάι Γκίλτζους Αλεξάντερ με 640 και τρίτο τον Λούκα Ντόντσιτς με 566, ενώ τέταρτος ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 192.

Ο Σέρβος είναι ο ένατος παίκτης στην ιστορία που φτάνει τουλάχιστον τρία βραβεία MVP μετά τους Τζαμπάρ (6), Τζόρνταν (5), Ράσελ (4), Λεμπρόν (4), Τσάμπερλεϊν, Μ. Μαλόουν, Μπερντ και Μάτζικ (3). Να σημειωθεί πως ο Γιόκιτς σε 79 ματς κανονικής περιόδους είχε 26,4 πόντους, 12,4 ριμπάουντ και 9 ασίστ κατά μέσο όρο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Και βίντεο με τα highlights του:

O Σακίλ Ο’Νιλ πάντως θεωρεί ότι ο Νίκολα Γιόκιτς δεν αξίζει το φετινό βραβείο, το οποίο θα έπρεπε να πάει στον Γκίλτζεους-Αλεξάντερ. «Ξέρεις ότι σε αγαπώ. Σε θεωρώ τον καλύτερο παίκτη στη λίγκα. Θέλω να σου δώσω συγχαρητήρια. Όμως θέλω να το ακούσεις πρώτα από εμένα αυτό. Πιστεύω ότι ο Σάι (σ.σ. Γκίλτζεους-Αλεξάντερ) θα έπρεπε να είναι ο MVP και αυτό δεν είναι κανένα ίχνος ασέβειας», είπε ο παλαίμαχος σέντερ των Λος Άντζελες Λέικερς.



Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ