Με επίκεντρο το Μουζάκι το Classic Legends Rally 2024

WINNERS 2023

Με επίκεντρο το Μουζάκι, η Θεσσαλία, η Πίνδος και η Στερεά Ελλάδα θα φιλοξενήσουν το Classic Legends Rally 2024, την 25ετή παράδοση του ΣΙΣΑ, που τιμά διαδρομές και θρύλους με αυτοκίνητα που χάραξαν την αγωνιστική ιστορία της χώρας μας.

Ένα ράλλυ 600 “συμπαγών” χιλιομέτρων και 19 ειδικών διαδρομών που συνδυάζει την Πίνδο, τη Θεσσαλία, τα θρυλικά Μετέωρα και το λίκνο των ελληνικών ράλλυ, τη Στερεά Ελλάδα.

Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΣΙΣΑ κ. Μιχάλη Μουζούκη και δήλωσε ενθουσιασμένος που μια τόσο σημαντική και ιστορική εκδήλωση θα έχει επίκεντρο το Μουζάκι.

Η εκκίνηση του Classic Legends Rally θα γίνει το Σάββατο στις 11:00 το πρωί μπροστά από το κατάστημα “Happy Delivery” στο κέντρο του Μουζακίου, με κατεύθυνση προς Άγιο Προκόπιο, Ελάτη, Περτούλι, Χαλίκι και πρώτη ανασυγκρότηση στην “ράχη” της Πίνδου, στο Χιονοδρομικό του Ανηλίου.

Στη συνέχεια τα αυτοκίνητα θα πορευτούν προς την Καλαμπάκα για να θυμηθούν την χρυσή εποχή των ελληνικών ράλλυ με τα μοναδικά Μετέωρα. Θα ακολουθήσει επιστροφή για διανυκτέρευση στο Μουζάκι μέσω των “ακροπολικών” ειδικών διαδρομών «Μουργκάνη» και «Χρυσομηλιά».

Την Κυριακή στις 10:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί επανεκκίνηση για Πύργο Ιθώμης, Κέδρο, Αηδονωχώρι, Σμόκοβο και Μοσχοκαρυά. Σύντομη ανασυγκρότηση στο Λιανοκλάδι και μετά κατεύθυνση για Οινοχώρι-Χάνι Ζαγκανά, το «σήμα κατατεθέν» του ΣΙΣΑ στη Στερεά Ελλάδα! Γραβιά και Αγόριανη θα μας φέρουν στο Λειβάδι Παρνασσού, για την τελευταία ειδική που θα περνάει από Κελάρια, Φτερόλακκα και Αμφίκλεια, που φιλοξενεί τους τερματισμούς των ράλλυ τα τελευταία χρόνια.

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ