Κυπελλούχος της ΕΠΣ Λάρισας η Α.Ε. Κιλελέρ

ΚΙΛΕΛΕΡ ΚΥΠΕΛΛΟ

Η Α.Ε. Κιλελέρ αναδείχθηκε κυπελλούχος της ΕΠΣ Λάρισας για το 2024 καθώς επικράτησε στην παράταση του μαχητικού Σμόλικα Φαλάνης με σκορ 4-1.

Η ομάδα του Κιλελέρ που αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, μετά το ωραίο τέρμα που πέτυχε ο Κακαβίτσης για τον Σμόλικα Φαλάνης, κατάφερε λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου να ισοφαρίσει με πέναλτι που κέρδισε ο Μπαρούτας από τον Κακαβίτση.

Το πέναλτι υπέδειξε ο διαιτητής της αναμέτρησης Μάκης Μπουρουτζήκας, όμως, ο πρώτος βοηθός είχε αντίθετη άποψη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή και διαμαρτυρίες, με το διαιτητή να αποφασίζει και να εμμένει στην απόφαση του, δίκαια. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Χασομέρης και ισοφάρισε σε 1-1.

Η λήξη της κανονικής διάρκειας βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες 1-1 και όλα λύθηκαν στην παράταση όπου το Κιλελέρ κατάφερε να πετύχει άλλα τρία τέρματα με τους Κούκο, Τζάνη και Αντωνίου και να κατακτήσει το κύπελλο για πρώτη φορά στην ιστορία του.

MVP της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Βασίλης Κατσαμάγκας, κάνοντας τρεις ασίστ, όσα και τα γκολ του Κιλελέρ σε ζωντανή ροή αγώνα.

Το κύπελλο στην ομάδα του Κιλελέρ, καθώς και στην ομάδα του Σμόλικα, απένειμε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας Δημήτρης Μπουχλαριώτης, ενώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και παράγοντες των δυο ομάδων απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια.

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ