«Ο Τραμπ με περίμενε με το t-shirt και το μποξεράκι»

«Ο Τραμπ με περίμενε με το t-shirt και το μποξεράκι»

«Εχασα τις αισθήσεις μου» κατέθεσε στο δικαστήριο η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς ανακαλώντας στη μνήμη της τη νύχτα που έκανε σεξ με τον Ντόναλντ Τραμπ στη σουίτα ενός ξενοδοχείου το 2006 και ειδικά τη στιγμή που εκείνος της απέκλεισε την πρόσβαση στην πόρτα. Οταν συνήλθε ήταν στο κρεβάτι χωρίς τα ρούχα της, ανέφερε μεταξύ πολλών λεπτομερειών στη χειμαρρώδη κατάθεσή της, που προκάλεσε συχνά αμηχανία στο δικαστήριο. Ντυμένη στα μαύρα και φορώντας μαύρα γυαλιά, είχε λίγο νωρίτερα εισέλθει στην αίθουσα αποφασισμένη να εξαντλήσει το θέμα της «συνεύρεσης» με τον πρώην πρόεδρο, ο οποίος συχνά έγερνε πίσω στο κάθισμά του ή έκλεινε τα μάτια του ακούγοντάς την να καταθέτει.

Το επίμαχο βράδυ

Η ηθοποιός, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Στέφανι Κλίφορντ, βρίσκεται στο επίκεντρο της ποινικής δίκης του Τραμπ, ο οποίος κατηγορείται ότι εξαγόρασε τη σιωπή της με μια πληρωμή 130.000 δολαρίων μέσω του δικηγόρου του Μάικλ Κοέν πριν από τις εκλογές του 2016. Ξεκίνησε την κατάθεσή της αναφερόμενη στα δύσκολα παιδικά της χρόνια και στο πώς άρχισε να εργάζεται ως στρίπερ. Για το επίμαχο βράδυ στη σουίτα του τότε μεγιστάνα της αγοράς ακινήτων και παρουσιαστή δημοφιλούς ριάλιτι είπε ότι είχε δεχθεί πρόσκληση για δείπνο κι εκεί την περίμενε ο Ντόναλντ Τραμπ με μεταξωτές πιτζάμες, οπότε αστειεύτηκε λέγοντάς του ότι της θύμιζε τον Χιου Χέφνερ.

Για τη σύζυγό του, στη διάρκεια του δείπνου, της ανέφερε ότι είχαν ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες. Της είπε επίσης ότι θα ήταν καλό να εμφανιστεί στην εκπομπή του επισημαίνοντας πως του θύμιζε την κόρη του Ιβάνκα. Στη δικαστική αίθουσα, η Ντάνιελς δέχθηκε παρατήρηση από τον δικαστή κάνοντας πολλές φορές μορφασμούς, ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ τηρούσε μια παθητική στάση.

«Κοιτούσα το ταβάνι»

Οπως κατέθεσε, κάποια στιγμή χρησιμοποίησε την τουαλέτα, όπου ήπιε πολύ νερό κι όταν επέστρεψε στο δωμάτιο είδε τον Τραμπ με το t-shirt και το μποξεράκι του. Επιχείρησε να αστειευτεί και να φύγει, όταν εκείνος της έκλεισε τον δρόμο, εμποδίζοντάς τη να βγει από την πόρτα. Τόνισε ότι κατέρρευσε ενώ δεν είχε καταναλώσει ναρκωτικά ή αλκοόλ κι ότι ξύπνησε γυμνή στο κρεβάτι. «Κοιτούσα το ταβάνι και δεν ήξερα πώς έφτασα εκεί, προσπαθούσα να σκεφτώ οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που συνέβαινε εκεί» κατέθεσε η Ντάνιελς καθώς περιέγραφε ότι έκανε σεξ με τον Τραμπ.

Σε ερώτηση για το αν είπε στον Τραμπ να σταματήσει, απάντησε: «Οχι. Δεν είπα τίποτα απολύτως».

Κατέθεσε επίσης ότι έφυγε αμέσως μετά καθώς και ότι ο πρώην πρόεδρος δεν της έθεσε τότε θέμα εχεμύθειας. Κατόπιν αυτών, ο συνήγορος του Τραμπ, που αρνείται ότι είχε ερωτική επαφή με την Ντάνιελς, ζήτησε να κηρυχθεί κακοδικία, υποστηρίζοντας πως η κατάθεση της Ντάνιελς ήταν αδικαιολόγητα επιζήμια. Ο δικαστής Χουάν Μέρτσαν, ωστόσο, απέρριψε το αίτημά του.

Πηγή: tanea.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ