«Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μάλλον θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Μπακς»

«Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μάλλον θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Μπακς»

Δημοσίευμα που… ταράζει τα νερά στους Μιλγουόκι Μπακς με τον Θανάση Αντετοκούνμπο.

Ο αναλυτής της ιστοσελίδας «Behindthebuckpass.com», Ντάλτον Σελ, επιχείρησε να προβλέψει τον ρόλο του Έλληνα φόργουορντ στα Ελάφια από εδώ και στο εξής και τα δεδομένα για ένα νέο συμβόλαιο εν όψει της επόμενης χρονιάς.

Οι Αμερικάνοι θεωρούν ότι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τα Ελάφια.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Σελ:

«Το πιθανότερο είναι πως οι Μπακς θα συμφωνήσουν με τον Θανάση για ένα μίνιμουμ συμβόλαιο για τη νέα χρονιά. Στο οικονομικότερο deal που θα μπορούσαν να προσφέρουν, ο Θανάσης ίσως να μην είναι τόσο κακή επιλογή. Πολλοί φίλαθλοι ίσως διαφωνούν με αυτό, όμως αν είναι καταλυτικός παράγοντας για να μείνει χαρούμενος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, τότε θα πρέπει να το κάνουν.

Αυτό το ρόστερ έχει τόσες πολλές άλλες τρύπες, που ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν είναι το μεγαλύτερο άγχος της ομάδας σε καμία περίπτωση. Για να είμαστε ξεκάθαροι, αυτό δεν δικαιολογεί απόλυτα τους Μπακς αν ξοδέψουν μια θέση στο ρόστερ με έναν παίκτη που δεν έχει μπει στο rotation στα πέντε χρόνια του στην ομάδα.

Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο ότι εκτός γηπέδου και στο παρασκήνιο είναι πάντα αφοσιωμένος και κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τους άλλους παίκτες. Ο κόσμος ίσως να μην το καταλαβαίνει, όμως ο Πάτρικ Μπέβερλι πρόσφατα είχε ενισχύσει αυτή την άποψη».

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ