Μητέρα πέταξε τον κωφό γιο της σε ποτάμι με κροκόδειλους

Μητέρα πέταξε τον κωφό γιο της σε ποτάμι με κροκόδειλους

Φρίκη και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση για τον τραγικό θάνατο ενός εξάχρονου παιδιού με προβλήματα ακοής στην Ινδία.

Συγκεκριμένα, η οικογένεια του 6χρονου ζούσε στην κοινότητα Ουτάρα της βόρειας Ινδίας, με τον 27χρονο πατέρα να κατηγορεί συνεχώς τη μητέρα του παιδιού για το γεγονός ότι ήταν κωφό.

Το… ζητούσε ο πατέρας

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης, το ζευγάρι είχε συνεχείς καβγάδες για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε το παιδί, με τον πατέρα να παρακινεί τη μητέρα «να το πετάξει».

Το περασμένο Σάββατο και μετά από άλλο ένα έντονο επεισόδιο μεταξύ του ζευγαριού, η 26χρονη μητέρα πήρε μαζί της τον εξάχρονο γιο της και κατευθύνθηκαν προς ένα κανάλι που συνδέεται με τον ποταμό Κάλι.

Στο ποταμό Κάλι ζουν κροκόδειλοι, κάτι που είναι γνωστό στους κατοίκους της περιοχής.

Κατασπάραξαν το παιδί

Όταν το γεγονός έγινε γνωστό, η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για την τύχη του παιδιού, με τα τραγικά γεγονότα να γίνονται γνωστά μια ημέρα αργότερα.

Την Κυριακή εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του εξάχρονου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε σοβαρά τραύματα από ζώα, ενώ του έλειπε και το ένα χέρι, με τους αστυνομικούς να τονίζουν ότι κατασπαράχτηκε από κροκόδειλους.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες τόσο στον πατέρα του παιδιού, όσο και στη μητέρα, ενώ τα δύο άλλα παιδιά του ζεύγους δόθηκαν σε συγγενείς.



Πηγή: tanea.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ