Μπράουν: «Η πίεση θα είναι στον Παναθηναϊκό»

Μπράουν: «Η πίεση θα είναι στον Παναθηναϊκό»

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα κοντραριστεί με τον Παναθηναϊκό για το Game 5 των πλέι οφ της Euroleague, όπου θα κριθεί και ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για το Final Four του Βερολίνου.

Ο Λορέντζο Μπράουν μίλησε για το παιχνίδι, επισημαίνοντας ότι οι Ισραηλινοί θα πάνε χωρίς άγχος στον αγώνα και ότι η πίεση είναι στους Πράσινους που παίζουν στην έδρα τους.

«Η πίεση θα είναι στον Παναθηναϊκό, γιατί παίζει στην έδρα του. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Oι δηλώσεις του Λορέντζο Μπράουν:

«Η προετοιμασία είναι ακριβώς η ίδια. Θα πρέπει να βελτιωθούμε στην άμυνα σε αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω πως στο τελευταίο παιχνίδι ήμασταν καλοί στο πρώτο κομμάτι του αγώνα, αλλά μετά κάναμε πολλά λάθη και δεν πήραμε αρκετά ριμπάουντ.

Αν βελτιωθούμε σε αυτά τα σημεία, είμαι βέβαιος πως θα κερδίσουμε. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να περιορίσουμε τον ρυθμό τους και να σταματήσουμε τον Λεσόρ, αλλά δεν θα είναι εύκολο Η πίεση θα είναι στον Παναθηναϊκό, γιατί παίζει στην έδρα του. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε».

Για την απουσία του Μπόλντγουιν: «Είναι μεγάλο κομμάτι της ομάδας μας, ένας παίκτης που σκοράρει και δημιουργεί. Μπορεί να κάνει πολλά πράγματα καλά, αλλά θα πρέπει να καλύψουμε την απουσία του με ομαδική προσπάθεια».

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ