Αντηλιακή προστασία και κάλυψη: Αυτά τα compacts θα γίνουν τα αγαπημένα σας τους επόμενους μήνες

Αντηλιακή προστασία και κάλυψη: Αυτά τα compacts θα γίνουν τα αγαπημένα σας τους επόμενους μήνες

Το καλοκαίρι έχει σχεδόν φτάσει ξανά στη χώρα μας με την θερμοκρασία να ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο κάθε μέρα που περνά. Φυσικά, με την αυξημένη ηλιοφάνεια, δεν πρέπει να παραλείπετε καμία ημέρα να φοράτε ένα προϊόν που θα σας χαρίσει υψηλή αντηλιακή προστασία, ακόμα κι αν δεν έχετε σκοπό να φύγετε σύντομα από την πόλη. Στο σημείο αυτό να σας υπενθυμίσουμε πως πρέπει να φοράτε αντηλιακό χειμώνα-καλοκαίρι, είτε έχει ήλιο είτε συννεφιά και είτε βρίσκεστε στην πόλη, είτε στην παραλία ενός νησιού.

Σε περίπτωση που τα κλασικά αντηλιακά σε μορφή κρέμας σας φαίνονται “βαριά” για τις μέρες στην πόλη και τα παραλείπετε για χάρη του foundation και της κάλυψης, τα προϊόντα που συγκεντρώσαμε παρακάτω είναι ιδανικά για εσάς. Πρόκειται για compacts που μπορείτε να έχετε μαζί σας κάθε στιγμή της ημέρας, προσφέρουν κάλυψη και ταυτόχρονα σας προστατεύουν από την ηλιακή ακτινοβολία. Win win! Εσείς ποιο θα επιλέξετε φέτος το καλοκαίρι;

Αντηλιακή προστασία και κάλυψη: Αυτά τα compacts θα γίνουν τα αγαπημένα σας τους επόμενους μήνες appeared first on | Ό,τι έχει σημασία για τις γυναίκες.

Πηγή: marieclaire.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ζώδια εβδομάδας 19-26/5

Ζώδια εβδομάδας 19-26/5

Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας Στις 23 η Πανσέληνος στον Τοξότη, επηρεάζει…