Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-3: Εντυπωσιακή εμφάνιση και μεγάλο διπλό

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-3: Εντυπωσιακή εμφάνιση και μεγάλο διπλό

Μια τεράστια ανατροπή και μια πολύτιμη νίκη πανηγυρίζει η Νότιγχαμ Φόρεστ, επικρατώντας με 3-1 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας για την 36η αγωνιστική της Premier League, και βάζοντας γερές βάσεις για την παραμονή της στην κορυφαία κατηγορία.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε καλύτερα τι παιχνίδι με τον Μπρέρετον Ντίαζ να ανοίγει το σκορ για το 1-0 στο 17′. Η απάντηση της Νότιγχαμ Φόρεστ πάντως ήταν άμεση, με τον Χάντσον-Οντόι να ισοφαρίζει σε 1-1 δέκα λεπτά αργότερα. Σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Νούνο ολοκλήρωσε την ανατροπή. Αρχικά ο Γέιτς στο 51′ έκανε το 2-1, για να έρθει ξανά ο Κάλουμ Χάντσον-Οντόι να διαμορφώσει το τελικό 3-1 στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στα άλλα παιχνίδια, η Νιουκάστλ έκανε… πλάκα στην Μπέρνλι, επικρατώντας με 4-1. Κάλουμ Γουίλσον (19′), Σον Λόνγκσταφ (35′), Μπρούνο Γκιμαράες (40′) και Αλεξάντερ Άιζακ (55′), έκαναν το 4-0 για τις «καρακάξες», με τον Ντάρα Ο’ Σέι να μειώνει απλά σε 4-1 στο 86′. Τέλος, Μπρέντφορντ και Φούλαμ έμειναν ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μπρέντφορντ-Φούλαμ 0-0
Μπέρνλι-Νιουκάστλ 1-4
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Νότιγχαμ Φόρεστ 1-3

H βαθμολογία και η μάχη για την παραμονή

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ