Αρτέτα: «Θα κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα»

Αρτέτα: «Θα κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα»

Η Άρσεναλ στοχεύει στην κατάκτηση του πρώτου τροπαίου της Premier League μετά από 20 χρόνια και είναι πιο ώριμη για να αντιμετωπίσει την πίεση της κούρσας για τον τίτλο της εφετινής αγωνιστικής περιόδου, όπως δήλωσε σήμερα ο προπονητής της ομάδας, Μικέλ Αρτέτα.

Οι Λονδρέζοι δίνουν μάχη για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Οι «κανονιέρηδες», οι οποίοι υποδέχονται την Μπόρνμουθ το Σάββατο, έχουν μετά από 35 αγωνιστικές 80 βαθμούς, έναν περισσότερο από την υπερασπίστρια του τίτλου Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αρτέτα

«Μόλις κάναμε μια προπόνηση και η ενέργεια ήταν και πάλι φανταστική. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι. Θα κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα», είπε ο Αρτέτα στους εκπροσώπους του Τύπου, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχουν νέες ανησυχίες για τραυματισμούς στην ομάδα. «Απλώς επικεντρωθείτε και βάλτε όλη σας την ενέργειά σας για να βρείτε αυτή την αποφασιστικότητα και την προθυμία να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να κερδίσουμε το δικαίωμα να κερδίζουμε παιχνίδια… έχουμε δυναμική και πρέπει να συνεχίσουμε».

Η ομάδα του Αρτέτα δεν είχε σταθερότητα κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν, επιτρέποντας στη Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα να φτάσει στον τίτλο, αλλά η ομάδα του βόρειου Λονδίνου είναι καλύτερα προετοιμασμένη αυτή τη φορά: «Η ομάδα είναι πιο ώριμη», επισήμανε και συνέχισε: «Προφανώς η υγεία και η κατάσταση της ομάδας είναι σε πολύ καλύτερη θέση αυτή τη στιγμή. Ξέρω ότι αυτοί οι παράγοντες συμβάλλουν στο να είμαστε σε καλύτερη θέση».

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIVE: Φιορεντίνα – Νάπολι

LIVE: Φιορεντίνα – Νάπολι

LIVE: Φιορεντίνα – Νάπολι. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φιορεντίνα – Νάπολι για…