Βόλος: Έτοιμη προς υπογραφή η προγραμματική για την κατασκευή νέου κτιρίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

5EF07FCF-98BC-4017-B5E4-0232929AD1D6-5923-00000BA1817B3715

Μέσα στο Μάιο αναμένεται να υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Θεσσαλίας και αρμόδιου υπουργείου για την κατασκευή του νέου κτιρίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο δήμο Βόλου, σε οικόπεδο που παραχώρησε ο δήμος στην περιοχή της Ν. Ιωνία.

Αυτό δήλωσε σήμερα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δ. Κουρέτας, στο περιθώριο της εκδήλωσης παρουσίασης του Κλειστού Γυμναστηρίου στο Βελεστίνο, καθώς όπως διευκρίνισε, η Πολιτική Προστασία αποτελεί θέμα μείζονος σημασίας για την περιφερειακή αρχή και ήδη ετοιμάζεται ο χώρος και θα μεταφερθεί ο επιχειρησιακός βραχίονας της Πυροσβεστικής στη Λάρισα, δίπλα στο γραφείο του, στο κτίριο της Περιφέρειας.

Από την πλευρά της η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, Άννα Μαρία Παπαδημήτριου επεσήμανε ότι όλα είναι έτοιμα για την προγραμματική σύμβαση, ενώ ήδη έχει γίνει η προμελέτη του κτιρίου και γίνονται συνεχείς συσκέψεις με τα στελέχη της Π.Υ. , για τον αρτιότερο σχεδιασμό του κτιρίου.

Τέλος η η υφυπουργός κ. Μακρή επισήμανε την πολύ καλή συνεργασία με την Περιφέρεια, στην υλοποίηση ενός έργου που αποτελεί πάγιο αίτημα της Μαγνησίας και φυσικά της Πυροσβεστικής, εδώ και χρόνια.

.

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ