Βιταμίνη C: Το μυστικό για λαμπερή επιδερμίδα

Βιταμίνη C: Το μυστικό για λαμπερή επιδερμίδα

Λάμψε με βιταμίνη C

Το πρόσωπό μας είναι συνήθως το πρώτο που παρατηρούν οι άλλοι σε εμάς, οπότε γιατί να μην βεβαιωθείς ότι ακτινοβολεί από λάμψη;

Η φροντίδα του δέρματος του προσώπου δεν είναι μόνο θέμα εμφάνισης. Έχει να κάνει με το να νιώθεις αυτοπεποίθηση αγκαλιάζοντας τη φυσική σου ομορφιά. Ένα από τα λιγότερο διαδεδομένα μυστικά για υγιή και λαμπερή επιδερμίδα προσώπου, κρύβεται σε ένα φυσικό συστατικό για το οποίο αν και γίνεται λόγος καθημερινά, οι θετικές επιδράσεις που έχει στο δέρμα μας, δεν είναι ιδιαιτέρως γνωστές.

Πρόκειται φυσικά για την βιταμίνη C!

Πάμε λοιπόν να εξερευνήσουμε ορισμένα βασικά στοιχεία για την φροντίδα της επιδερμίδας του προσώπου και τα πλεονεκτήματα των προϊόντων περιποίησης με βιταμίνη C.

Βιταμίνη C, σημαίνει λάμψη

Οι οροί με βιταμίνη C είναι σαν υγρός χρυσός για το δέρμα. Με μεγάλη περιεκτικότητά σε αντιοξειδωτικά, οι οροί με βιταμίνη C προσφέρουν λάμψη στην επιδερμίδα, βοηθούν στη μείωση της εμφάνισης των μαύρων κηλίδων και της υπερμελάγχρωσης και προστατεύουν το δέρμα.

Για να εφαρμόσεις ορό βιταμίνης C, ξεκίνα καθαρίζοντας το δέρμα σου σχολαστικά και αφαιρώντας τυχόν λεκέδες ή μακιγιάζ. Άπλωσε μερικές σταγόνες από τον ορό στις άκρες των δακτύλων σου και κάνε απαλό μασάζ στην επιδερμίδα σου, εστιάζοντας σε σημεία που εμφανίζουν αλλοιώσεις, όπως σκούρο χρώμα ή ανομοιόμορφο τόνο. Στην συνέχεια, χρησιμοποίησε την αγαπημένη σου ενυδατική κρέμα για να «σφραγίσεις» την ενυδάτωση του ορού και να ενισχύσεις τα οφέλη του.

Εσύ κοιμάσαι και η επιδερμίδα σου δουλεύει

Για να να μεγιστοποιήσεις την επίδραση της βιταμίνης C, χρησιμοποίησε έναν ορό νύχτας προσώπου, τις ώρες του βραδινού ύπνου. Όταν κοιμόμαστε, το δέρμα μπαίνει σε λειτουργία αναδόμησης και άρα είναι η ιδανική στιγμή για να το περιποιηθούμε βαθύτερα. Ο ορός νύχτας προσώπου είναι μια έξυπνη προσθήκη στη βραδινή σου ρουτίνα που βοηθάει στη θρέψη και την ανανέωση του δέρματος ενώ ξεκουράζεσαι.

Αναζήτησε έναν ορό νύχτας που περιέχει ενυδατικά συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ και πεπτίδια, καθώς και ισχυρά αντιοξειδωτικά όπως η βιταμίνη Ε. Αυτά τα συστατικά συνεργάζονται για να ενυδατώσουν το δέρμα, να λειάνουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και να προάγουν την παραγωγή κολλαγόνου για πιο νεανική εμφάνιση.

Εφάρμοσε τον ορό σε καθαρό, στεγνό δέρμα πριν τον ύπνο, εστιάζοντας σε σημεία που χρειάζονται επιπλέον προσοχή όπως το μέτωπο, τα μάγουλα και ο λαιμός. Έτσι, ξυπνάς με επιδερμίδα που φαίνεται ανανεωμένη, αναζωογονημένη και έτοιμη να αντιμετωπίσει τα πάντα μέσα στην ημέρα!

C, όπως Serum

Αν θέλεις να πας την φροντίδα της επιδερμίδας σου ένα βήμα παραπέρα, δοκίμασε ένα σέρουμ με βιταμίνη C. Η δράση του, σε συνδυασμό με τα παραπάνω, έχει άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Χρησιμοποίησε serum προσώπου με βιταμίνη C, τόσο στην αρχή αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας για καλύτερα αποτελέσματα. Εφάρμοσέ το σε καθαρό, στεγνό δέρμα το πρωί, πριν το αντηλιακό ή το μακιγιάζ, ενισχύοντας το ακόμα περισσότερο.

Με τα AOX serums και το Resveratrol BE της SkinCeuticals, μπορείς να ενισχύσεις τη ρουτίνα περιποίησής σου με ένα ολοκληρωμένο σύστημα ανανέωσης για την επιδερμίδα του προσώπου με μόλις μερικά βήματα.

Βάλε τη βιταμίνη C στη ζωή σου και λάμψε!

Βιταμίνη C: Το μυστικό για λαμπερή επιδερμίδα appeared first on | Ό,τι έχει σημασία για τις γυναίκες.

Πηγή: marieclaire.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ