Ολυμπιακός: Με Παπανικολάου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ολυμπιακός: Με Παπανικολάου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σε λίγη ώρα την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των πλέι οφ της Euroleague, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη που θα φέρει τη σειρά στο 2-2 και θα την οδηγήσει σε πέμπτο παιχνίδι στη Βαρκελώνη.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει ευχάριστα νέα καθώς ο Κώστας Παπανικολάου επιστρέφει για πρώτη φορά στη σειρά μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ενώ στη 12άδα θα βρίσκεται ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ ώστε να προσφέρει ακόμη μία λύση στα γκαρντ.

Ο Κώστας Παπανικολάου ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και τον είχε αναγκάσει να χάσει τα πρώτα τρία παιχνίδια της σειράς.

Αντίθετα, ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να αφήσει εκτός τόσο τον Λουκ Σίκμα, που ξεκινούσε βασικός στα προηγούμενα τρία ματς, όσο και τον Ίγκνας Μπραζντέικις, που έχει αγωνιστεί ελάχιστα στις αναμετρήσεις. Εκτός φυσικά και οι Μιχάλης Λούντζης, Γιώργος Τανούλης.

Η 12αδα του Ολυμπιακού: Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Αϊζάια Κάναν, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Σακίλ ΜακΚίσικ, Κώστας Παπανικολάου, Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεφ, Μόουζες Ράιτ, Νικόλα Μιλουτίνοφ, Μουστάφα Φαλ.

Η ανάρτηση της ΚΑΕ για το αποψινό παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ:



Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην Ελλάδα οι πρώτοι Έλληνες από τη Γάζα

Page not found | in.gr

in.gr | Ταυτότητα Διαχειριστής – Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη Ιδιοκτησία – Δικαιούχος…