Μεντιλίμπαρ για Βαλβέρδε: «Είναι φαινόμενο»

Μεντιλίμπαρ για Βαλβέρδε: «Είναι φαινόμενο»

Μια ζωή μαζί. Από την ακαδημία της Ατλέτικ ως τη βασική ενδεκάδα της Σεστάο με προπονητή τον Ιρουρέτα. Σαράντα χρόνια  αιώνιοι έφηβοι στα γήπεδα με μια φιλία αδελφική. Στα μέρη μας ο Βαλβέρδε είναι ημίθεος.

«Βαλβερδίστας» του λένε όλοι πως είναι για χάρη του Ερνέστο και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ χαμογελά υπερήφανος για τον φίλο του. Ήρθε (και) με τις ευλογίες του. Αυτή η κληρονομιά τον συνοδεύει στου Ρέντη και σε όλα τα ελληνικά γήπεδα. Για την «αλεπού του Θαλθίβαρ» ο Βαλβέρδε είναι κάτι ξεχωριστό. Και μας εξηγεί τον λόγο στην μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στο in.

«Είναι φαινόμενο! Φίλος από τότε που ήμασταν μικροί και μετά ήμασταν και συμπαίκτες. Έχουμε ξεκινήσει μαζί στις ακαδημίες της Μπιλμπάο. Έχουμε μια καλή, πολύ καλή, πολύ καλή σχέση. Έχουμε έναν κοινό φίλο που οργανώνει ένα δείπνο όταν τελειώνει η σεζόν, Μάιο, Ιούνιο, είμαι εγώ μαζί του και άλλοι προπονητές που μιλάμε για όλα εκτός από το ποδόσφαιρο.

Μόνο μουσική, λίγο από όλα. Πάντα, λοιπόν, έλεγα το ίδιο για τον Ερνέστο, εκτός από πολύ καλός προπονητής, είναι και πολύ καλό παιδί».

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην Ελλάδα οι πρώτοι Έλληνες από τη Γάζα

Page not found | in.gr

in.gr | Ταυτότητα Διαχειριστής – Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη Ιδιοκτησία – Δικαιούχος…