Γιατί ο Κάρολος κέρδισε ξανά τις εντυπώσεις με τις ενδυματολογικές του επιλογές

Γιατί ο Κάρολος κέρδισε ξανά τις εντυπώσεις με τις ενδυματολογικές του επιλογές

Ο βασιλιάς Κάρολος επέστρεψε και επίσημα στα βασιλικά του καθήκοντα με την πρώτη του δημόσια έξοδο να γίνεται στο κέντρο καρκίνου Macmillan του University College Hospital του Λονδίνου. Πέρα όμως από την επίσκεψη αυτή ο Κάρολος κέρδισε ξανά τις εντυπώσεις με τις ενδυματολογικές του επιλογές.

Ο λόγος για την γραβάτα του. Ο Βρετανός μονάρχης επέλεξε να φορέσει μία ροζ γραβάτα με δεινόσαυρο και μάλιστα, τον πιο διάσημο δεινόσαυρο του Λονδίνου, του αγάλματος T-Rex του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας. Η συγκεκριμένη γραβάτα πάντως, λέγεται ότι είναι δώρο του πρίγκιπα Λούις, του μικρότερου γιου του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

Η ανάρτηση του Μουσείου και η δημοσκόπηση

Το Μουσείο λοιπόν, με αφορμή αυτή την ενδυματολογική επιλογή του βασιλιά Καρόλου, προχώρησε σε μια αστεία ανάρτηση με το άγαλμα του δεινοσαύρου να «φορά» μία ροζ γραβάτα με το πρόσωπο του μονάρχη.

«Ποιος το φόρεσε καλύτερα; Υπέροχο να βλέπουμε τον βασιλικά να κάνει ένα θρασύ νεύμα στον βασιλιά των δεινοσαύρων με αυτή τη φανταστική γραβάτα του T. Rex ενώ εκτελούσε τα καθήκοντά του.  Ο δικός μας T.Rex επέλεξε τη γραβάτα του βασιλιά Καρόλου για να φορέσει και να χαιρετήσει τους επισκέπτες του σήμερα το πρωί. Ένας από αυτούς θα πρέπει να αλλάξει».

Στη συνέχεια, το Μουσείο έκανε άλλο ένα tweet, στο οποίο ρωτούσαν τον κόσμο ποιος φορούσε καλύτερα τη γραβάτα. «Ο T.Rex ή ο C. Rex».

Πώς σχολίασε το παλάτι την ανάρτηση του Μουσείου

Το παλάτι πάντως, που θεώρησε αστεία την αναφορά αυτή του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας έσπευσε να σχολιάσει με την σειρά του, αναδημοσιεύοντας την ανάρτηση του Μουσείου και γράφοντας: «Rex-cellent choice».

Χριστουγεννιάτικο δώρο

Τέλος, η ροζ γραβάτα που κέρδισε τις εντυπώσεις όλων είναι χριστουγεννιάτικο δώρο από ένα από τα εγγόνια του, με πιθανότερο ύποπτο τον πρίγκιπα Λούις, ο οποίος έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για τους δεινόσαυρους.

Η γραβάτα είναι επίσης ίσως ένα νεύμα σε ένα αστείο που μοιράζεται με την οικογένειά του, καθώς ο βασιλιάς Κάρολος χρησιμοποιεί το αρχικό R μετά το όνομά του για να δηλώσει «Rex», το οποίο στα λατινικά σημαίνει «βασιλιάς».



Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ