Καμπάνια με περισσότερο Κασσελάκη

Καμπάνια με περισσότερο Κασσελάκη

Η σημερινή επιστροφή του Στέφανου Κασσελάκη στην Αθήνα μετά την πολυήμερη περιοδεία στα νησιά του Αιγαίου δεν θα διαρκέσει για πολύ: τη Μεγάλη Πέμπτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναχωρεί και πάλι για μερικές μέρες εκτός λεκανοπεδίου (που περιλαμβάνουν τις μέρες του Πάσχα) στα νησιά του Ιονίου. Σε μια παρόμοια περιοδεία με αυτή που έκανε στο Αιγαίο και με τον ίδιο τρόπο που συνέβη το προηγούμενο δεκαήμερο, ο Κασσελάκης φιλοδοξεί να κερδίσει το μάξιμουμ της εκλογικής επίδοσης και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα. Κι αυτό δεδομένου ότι το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ στα Επτάνησα εξακολουθούσε να είναι παρόμοιο ή μεγαλύτερο, με διαφορετικό προκείμενο, τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2023 – και θεωρείται πως υπάρχει χώρος επαναπροσέγγισης με το εκλογικό ακροατήριο στις συγκεκριμένες περιφέρειες.

Η επικοινωνιακή τακτική, σε κάθε περίπτωση, δεν αλλάζει ούτε για το Πάσχα: ο Κασσελάκης είναι αυτός που, είτε στην Αθήνα είτε σε περιοδεία, εξακολουθεί να είναι το πρόσωπο που αναδεικνύει τη στρατηγική του κόμματος. Κι αυτή, τώρα αλλά και μετά το Πάσχα, περνάει όχι μόνο μέσα από την πόλωση και την ένταση που η Κουμουνδούρου αντιμετωπίζει τη σύγκρουσή της με την κυβέρνηση, αλλά και από κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες.

Η πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει σύσταση προανακριτικής επιτροπής για το «μπάζωμα» των Τεμπών στοχοποιώντας τους Χρήστο Τριαντόπουλο, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Θάνο Πλεύρη και Ζωή Ράπτη, αμέσως μετά τη διαβίβαση της σχετικής δικογραφίας στη Βουλή από την εισαγγελέα Εφετών Λάρισας συμβαδίζει με την αντιπολιτευτική διάθεση η Κουμουνδούρου να γίνεται ο βασικός αποδέκτης της κοινωνικής δυσαρέσκειας. Και αυτό όχι μόνο για τη διαχείριση της τραγωδίας στα Τέμπη αλλά για ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία.

Πηγή: tanea.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ