Παραδόθηκε η δωρεά της εταιρείας ΔΕΣΦΑ στους πλημμυροπαθείς του Δ. Μουζακίου

moyzaki desfa 2

Σήμερα το πρωί (29/04) στο Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου παραδόθηκε στους πλημμυροπαθείς η δωρεά του ΔΕΣΦΑ, παρουσία του Δημάρχου κ.Θεοφάνη Στάθη.

Η κ.Αράπογλου και η κ.Χατζηαντωνίου εκπρόσωποι της εταιρείας ΔΕΣΦΑ, παρέδωσαν στους πλημμυροπαθείς δημότες του Δήμου Μουζακίου 26 διπλά και 11 μονά κρεβάτια μαζί με τα στρώματά τους.

Ο κ. Στάθης δήλωσε : «Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να παραδώσουμε σε 14 οικογένειες, 26 διπλά και 11 μονά κρεβάτια συν τα στρώματα τους. Αυτή η δωρεά είναι της εταιρείας ΔΕΣΦΑ και θέλω να την ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου γιατί έκαναν αυτή τη γενναιόδωρη κίνηση για να βοηθήσουν τους δημότες του Δήμου Μουζακίου. Ευχαριστούμε την κ.Αράπογλου και την κ.Χατζηαντωνίου που είναι εδώ και μας στηρίζουν.

Πέρα από τη σημερινή μεγάλη βοήθεια, ο ΔΕΣΦΑ ήταν ξανά εδώ χθες για να μπορέσουμε να κάνουμε μια εξίσου πολύ ωραία δράση να καθαρίσουμε το Μουζάκι. Ήταν μια δράση με συμβολικό χαρακτήρα για να περάσει η κοινωνική βοήθεια και η αλληλεγγύη ως μήνυμα σε όλους τους δημότες του Δήμου Μουζακίου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ είμαστε πραγματικά πολύ συγκινημένοι που είστε εδώ, που είστε δίπλα μας και που τέτοιες μεγάλες εταιρείες δεν ξεχνάνε το Δήμο Μουζακίου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης τους συνεργάτες μου από το Δήμο Μουζακίου, τους Αντιδημάρχους, τους Δημοτικούς Συμβούλους, φυσικά τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού κ.Κουτρομάνο Χρήστο που συντονίζει όλες αυτές τις ενέργειες, τους υπαλλήλους του Δήμου και τις κοινωνικές υπηρεσίες που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε τόσο δύσκολες συνθήκες”.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε επίσης τους δημότες που έχουν πληγεί, γιατί έχουν δείξει απεριόριστη υπομονή σε όλες αυτές τις καταστροφές.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η κ.Νατάσα Χατζηαντωνίου από τις Δημόσιες Σχέσεις &Εταιρικής Επικοινωνίας του ΔΕΣΦΑ, που ευχήθηκε να μην ξανά υπάρξουν τέτοιες φυσικές καταστροφές και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Μουζακίου για τη συνεργασία.

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ