Κασσελάκης για μπόνους παραγωγικότητας: Τακτικές εξάρτησης των παλαιοκομματικών πολιτικών

Κασσελάκης για μπόνους παραγωγικότητας: Τακτικές εξάρτησης των παλαιοκομματικών πολιτικών

Πυρά και κατηγορίες για «παλαιοκομματική πολιτική» εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή την εξαγγελία του περί «μπόνους παραγωγικότητας των δημοσίων υπαλλήλων».

Όπως τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε για τους δημοσίους υπαλλήλους πριμ, που ουσιαστικά είναι πριν. «Πριν από τις ευρωεκλογές, για να με ψηφίσετε». Οι γνωστές τακτικές εξάρτησης των παλαιοκομματικών πολιτικών προς τους πολίτες».

Ακολούθως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ πρόσθεσε πως «αν θέλει να αντιμετωπίσει τους δημοσίους υπαλλήλους ως ισότιμους πολίτες, δεν έχει παρά να υιοθετήσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ: Επαναχορήγηση 13ου και 14ου μισθού, ώστε να μην έχουμε πολίτες β’ κατηγορίας σε σχέση με τον ιδιωτικό τομέα».

Καταληκτικά ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε πως «για εμάς, αυτό αποτελεί δέσμευση από την πρώτη μέρα διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ».

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Τι είπε ο Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο

Υπενθυμίζεται ότι το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για το μπόνους παραγωγικότητας ύψους 15% στους δημοσίους υπαλλήλους έθεσε στην κορυφή της ατζέντας της σημερινής συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως είπε κατά την εισηγητική του τοποθέτηση «γίνεται ένα ακόμα βήμα στην κατεύθυνση ενός πιο αποτελεσματικού κράτους κάτι στο οποίο συγκλίνουν από την πλευρά τους και τα νέα κίνητρα στο δημόσιο που θα εισηγηθεί η Υπουργός Εσωτερικών. Αναφέρομαι συγκεκριμένα στο ειδικό μπόνους παραγωγικότητας το οποίο θα μπορούν να λαμβάνουν οι υπάλληλοι αλλά και τα τμήματα τα οποία επιτυγχάνουν συγκεκριμένους στόχους. Η αξιολόγηση έχει ένα χαρακτήρα ενθαρρυντικό και δημιουργικό. Σκοπός μας είναι να επιβραβεύουμε εκείνους τους δημοσίους υπαλλήλους οι οποίοι όχι μόνο πετυχαίνουν, αλλά ξεπερνούν τους στόχους τους οποίους έχουμε θέσει».



Πηγή: tanea.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ