Δεν είναι η πρώτη φορά με τον Αλμέιδα… (vids, pic)

Δεν είναι η πρώτη φορά με τον Αλμέιδα… (vids, pic)

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι στην Τούμπα, επικρατώντας της ΑΕΚ με 3-2, όμως το αγωνιστικό κομμάτι πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς μετά το τελευταίο σφύριγμα του Γερμανού διαιτητή, Ρόμπερτ Σρέντερ ο Ματίας Αλμέιδα εξερράγη και επιτέθηκε σε άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ (Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας Αγωνιστικών Χώρων).

Ο Αργεντινός προπονητής της Ένωσης ήταν εν εξάλλω καταστάσει και τον έπιασε από τον λαιμό, χωρίς να μπορέσει να τον συγκρατήσει κανείς από τους ανθρώπους που βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο. Το απίστευτο και πρωτόγνωρο περιστατικό μάλιστα το παρακολούθησε όλη η Ελλάδα, αφού έγινε δευτερόλεπτα μετά τη λήξη του ματς, παρόλα αυτά σήμερα ο Αλμέιδα δεν κλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή σε απολογία.

Αν και ο Αργεντινός εξαπέλυσε επίθεση, στο φύλλο αγώνα κανείς δεν έγραψε το παραμικρό και πλέον όλα εξαρτώνται από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, μιας και το πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας δεν κάλεσε σε απολογία τον Αλμέιδα.

Αξίζει να σημειωθεί είναι πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αλμέιδα βγαίνει εκτός εαυτού, αφού έχει υπάρξει ξανά ιδιαίτερα προκλητικός και εκτός ελέγχου.

Και τότε έχει μείνει ξανά ατιμώρητος από το πειθαρχικό όργανο της Super League και δεν έχει κληθεί σε απολογία.

Συγκεκριμένα, ο Αλμέιδα τον Σεπτέμβριο του 2022 στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για τη Super League είχε κάνει μία προκλητική χειρονομία προς την κερκίδα και τους οπαδούς του Παναιτωλικού, δείχνοντας τα γενετικά του όργανα προς τους φιλάθλους που βρίσκονταν πίσω από τον πάγκο του.

Και τότε, ο Αλμέιδα ξέφυγε και τον έπιασαν οι κάμερες, όμως μία μέρα μετά ξανά ο αθλητικός δικαστής της Super League δεν τον είχε καλέσει σε απολογία, όπως ακριβώς συνέβη και μετά το ματς της Τούμπας και την επίθεση στον άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ του γηπέδου του ΠΑΟΚ.

Το βίντεο με την άσεμνη χειρονομία του Αλμέιδα στο Αγρίνιο



Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ