Απίστευτη ατυχία για τον Ολυμπιακό: Τραυματίστηκε η Νικολοπούλου (pics)

Απίστευτη ατυχία για τον Ολυμπιακό: Τραυματίστηκε η Νικολοπούλου (pics)

Μεγάλη ατυχία για τον Ολυμπιακό, στον 5ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου του εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος, η Αγγελική Νικολοπούλου τραυματίστηκε σοβαρά και έφυγε υποβασταζόμενη για τα αποδυτήρια.

Πολύ μεγάλη απώλεια για τον Ολυμπιακό, καθώς η αρχηγός του τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του τελικού των τελικών και η απουσία της ίσως επηρεάσει την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Η ατυχία για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό συνεχίζεται. Και αυτό διότι δεν είναι η πρώτη φορά που μία παίκτρια του συλλόγου τραυματίζεται σε τελικό πρωταθλήματος φέτος. Είτε αυτό το ματς είναι για την Α1 μπάσκετ γυναικών, είτε για τη Volley League γυναικών.

Η Νίζετιχ τραυματίστηκε χθες (27/4) κατά τη διάρκεια του 5ου τελικού της Volley League γυναικών, σε μία εξέλιξη η οποία επηρέασε καθοριστικά την έκβαση του αγώνα, με τον Παναθηναϊκό εντέλει να κατακτά το πρωτάθλημα στο «Μελίνα Μερκούρη».

Επίσης, ο Τζούριτς είχε αποχωρήσει τραυματίας από τον 4ο τελικό της Volley League ανδρών κόντρα στον Παναθηναϊκό, σε ένα γεγονός βέβαια που δεν επηρέασε αρνητικά την έκβαση του παιχνιδιού για τον Ολυμπιακό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος επικρατώντας του «τριφυλλιού» με 3-1 στις νίκες.

Δείτε φωτογραφίες από τον τραυματισμό της

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ