Λάρισα: Φιλικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας μεταξύ Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α. – Ιπποκρατείου Θεραπευτηρίου

ΘΕΨΥΘΑ 3

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης διεξήχθη ο φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ποδοσφαίρου της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α. (Θεσσαλική Εταιρία Περίθαλψης και Αποκατάστασης) με το Ιπποκράτειο Θεραπευτήριο Λάρισας (Ιδιωτική Ψυχιατρική Κλινική), με τελικό σκορ 3-3.

Με την ομάδα του Ιπποκρατείου αγωνίστηκε και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Τάσος Μπεριτζάς. Στον αγώνα ήταν όλοι νικητές και όπως είπε και ο νοσηλευόμενος του Ιπποκρατείου Θεραπευτηρίου Μίλτος Ν. «Ο Αθλητισμός μας ενώνει και όλους μας δικαιώνει».

Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ: Τάκης Παραφέστας, Γιώργος Πλίτσης, Γιάννης Αλεξούλης, Νίκος Βλαχούλης, Γιώργος Παπαντωνίου , Μπάμπης Ντόσας και Τάσος Μπεριτζάς καθώς επίσης και ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Αστικής Ανάπτυξης Ανδρέας Ανδριτσόπουλος, η Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Εθελοντισμού και Πρόνοιας Ανδριάννα Κομίτσα , ο Γενικός Διευθυντής της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α. Γιάννης Παπαγεωργίου Γιάννης και ο δημοσιογράφος Σωτήρης Κέλλας. 

Η ομάδα του Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α. συνοδεύονταν από τον προπονητή τους Γιώργο Κυρίτση – Γυμναστή και την Ψυχολόγο Χριστίνα Σβάρνα. Η ομάδα του Ιπποκρατείου Θεραπευτηρίου συνοδευόταν από την προπονήτρια τους Τζένη Ισλαμάι – Εργοθεραπεύτρια, την Κοινωνική Λειτουργό Ελίνα Βασβατέκη και την Ψυχολόγο Σεμίνα Σερέτη. 

Με την ολοκλήρωση του αγώνα, όλοι οι παίκτες παρέλαβαν τα μετάλλια τους τα οποία τους τα απένειμαν με πολλή χαρά οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ. Συγκινητική ήταν η στιγμή που ο πρόεδρος των παλαιμάχων Τάκης Παραφέστας, παρέλαβε δώρο από τον αρχηγό της ομάδας της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α . Χρήστο, ο οποίος δίνοντας το δώρο είπε «Σήμερα κέρδισε το ποδόσφαιρο». 

Το ραντεβού ανανεώθηκε για μετά το Πάσχα, όπου οι παλαίμαχοι εξέφρασαν την επιθυμία να συμμετέχουν και αυτοί στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τους λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας.

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ