Η “Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου” χρηματοδοτεί τη μελέτη ανακατασκευής της πεζογέφυρας των Τεμπών

Tempi bridge

Τη χρηματοδότηση της μελέτης ανακατασκευής της κρεμαστής γέφυρας στην Αγία Παρασκευή Τεμπών, η οποία υπέστη σοβαρές ζημιές από τις πλημμύρες του περασμένου φθινοπώρου, αναλαμβάνει η “Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου”.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμο, να χρηματοδοτήσουμε τη μελέτη ανακατασκευής της πεζογέφυρας των Τεμπών ως μέρος της εταιρικής κοινωνικής μας ευθύνης και της δέσμευσής μας για βιώσιμη ανάπτυξη και χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που συμβάλλουμε στην προσπάθεια για την αποκατάσταση αυτού του ιδιαίτερα σημαντικού τοπόσημου», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της “Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου” Δημήτριος Γκατσώνης.

Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος εξέφρασε “την ικανοποίηση και τη χαρά του από την αίσια έκβαση της συνεργασίας της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. με την Μητρόπολη, προκειμένου ως τοπικοί φορείς να συμβάλουν ουσιαστικά στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της Θεσσαλίας κα μάλιστα με την προσφορά στο αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών, έτοιμης της μελέτης επισκευής της πεζογέφυρας της Αγίας Παρασκευής Τεμπών, για να επισπευσθούν οι διαδικασίες αποκατάστασης των ζημιών στην κοιλάδα των Τεμπών και μάλιστα στην πεζογέφυρα που αποτελεί το σύμβολο της καταστροφής όλης της Θεσσαλίας από τη θεομηνία Daniel.”

Η δωρεά προς την Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου για τη μελέτη ανακατασκευής της πεζογέφυρας των Τεμπών, αποτελεί, σύμφωνα με τους δωρητές, “μια από τις διαχρονικές ενέργειες της “Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου”, με θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον και την κοινωνία”.

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ