Η 21admedia άνοιξε τις πόρτες της στους ωφελούμενους του ΚΔΗΦ ANIMUS σκορπίζοντας χαμόγελα και ενθουσιασμό, μία ανάσα πριν την έναρξη της Μ. Εβδομάδας

Το επιτελείο του Δημοσιογραφικού Οργανισμού 21admedia προετοίμασε μια μοναδική ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του σταθμού. Οι ωφελούμενοι είχαν την δυνατότητα να επισκεφθούν τα στούντιο που διεξάγονται οι τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές  και να γνωρίσουν από κοντά δημοσιογράφους, εικονολήπτες, ηχολήπτες και πολλές άλλες ειδικότητες.

Είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με το προσωπικό από το οποίο πραγματοποιήθηκε μια παρουσίαση του τρόπου λειτουργίας ενός δημοσιογραφικού οργανισμού, ενώ παράλληλα το κανάλι φρόντισε να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους σημερινούς του επισκέπτες μετατρέποντας τους σε   «μικρούς δημοσιογράφους », καθώς συμμετείχαν στη live καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του FORMediaRadio 998 «non paper» με το δημοσιογράφο Τάσο Κουρκούμπα.

Και φυσικά η επίσκεψη έκλεισε με έναν υπέροχο μπουφέ,  ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της 21 admedia και του Ομίλου ANIMUS κ. Αχιλλέας Νταβέλης πρόσφερε πασχαλινά δωράκια και η επίσκεψη έκλεισε με όμορφα συναισθήματα.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ