5 χορευτές από τη Λάρισα στον τελικό του Red Bull Dance Your Style – National Final Greece

Τι είναι το Red Bull Dance Your Style;

Ένας μοναδικός 1vs1 street dance διαγωνισμός χορού όπου κορυφαίοι χορευτές από όλη την Ελλάδα διεκδικούν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον παγκόσμιο τελικό και εσύ έχεις την ευκαιρία να αποφασίσεις ποιος θα είναι αυτός. Μέσα από απρόβλεπτες εναλλαγές mainstream κομματιών μουσικής θα δεις απίστευτα χορευτικά από διαφορετικά στυλ χορού – popping, locking, whaacking, voguing, house, και hip-hop – και θα επιλέξεις εκείνους που θα σε συναρπάσουν.

Μετά τους 3 προκριματικούς που πραγματοποιήθηκαν σε Λάρισα (13 Απριλίου στο JOIST Innovation Park της Λάρισας), Αθήνα και Θεσσαλονίκη σειρά έχει ο ελληνικός τελικός που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά, το Σάββατο 27 Απριλίου, στις 17:00. Ανάμεσα στους 16 φιναλίστ που θα συμμετέχουν στον ελληνικό τελικό, βρίσκονται 5 χορευτές από τη Λάρισα και διεκδικούν την πρώτη θέση καθώς και το εισιτήριο για τον παγκόσμιο τελικό στην «πόλη των ονείρων», τη Μουμπάι της Ινδίας στις 9 Νοεμβρίου 2024.

Τα ονόματα των χορευτών από τη Λάρισα

Βασιλική Δημοπούλου
Δημήτριος Ζέρβας
Δέσποινα Δανίλη
Μαριλένα Τζιγκούρα
Κλεονίκη Καράτζιου

Από το 2011 όταν πρωτοξεκίνησε τo Red Bull Dance Your Style στη Γαλλία και έπειτα, ο διαγωνισμός έχει καταφέρει να εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο και φέτος για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα.

Αποτελεί ένα μεγάλο πάρτι όπου κάθε street dancer, ανεξάρτητα από το στυλ του μπορεί να ανέβει στο dance floor και να χορέψει με μουσικές που κυμαίνονται από πρόσφατες επιτυχίες της ποπ μουσικής έως κομμάτια της κλασικής, ακόμη και electro. θα επιλέξεις εκείνους που θα σε συναρπάσουν.

 

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ