Τα βήματα, οι συμβουλές και τα προϊόντα περιποίησης για να πετύχετε την ομαλή μετάβαση στο φυσικό γκριζάρισμα

Τα βήματα, οι συμβουλές και τα προϊόντα περιποίησης για να πετύχετε την ομαλή μετάβαση στο φυσικό γκριζάρισμα

To πώς αντιμετωπίζουμε τα γκρίζα μαλλιά έχει αλλάξει. Ενώ κάποιες γυναίκες προτιμούν παραδοσιακά να τα καλύπτουν, άλλες αγκαλιάζουν το προνόμιο του να μεγαλώνεις και είναι περήφανες για τις λευκές τους τρίχες. Σε όποιο γκρουπ κι αν ανήκουμε, έχουμε δίκιο.

Υπάρχουν πολλές λύσεις για κάλυψη, ταυτόχρονα όμως οι αναζητήσεις στο Google για τα φυσικά γκρίζα μαλλιά σημειώνουν άνοδο κατά 67% από έτος σε έτος. Το γκρι δεν είναι πλέον μόνο ένα χρώμα μαλλιών που αποδεχόμαστε, είναι μια απόχρωση που γιορτάζουμε. Σε κάθε περίπτωση, ο κοινός παράγοντας είναι ένας: η αποτελεσματική φροντίδα των μαλλιών για να δείχνουν υγιή και να είναι λαμπερά και δυνατά.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Αν και δεν είναι εφικτό να σταματήσουμε τη μετάβαση στα γκρίζα μαλλιά, μπορούμε να την καθυστερήσουμε με τη βοήθεια του Phyto RE30 της Phyto. Μια επαναστατική τεχνολογία με βάση το πεπτίδιο RE30 που επαναχρωματίζει τα μαλλιά στη ρίζα και προστατεύει από τον μελλοντικό αποχρωματισμό.

GREY BLENDING

«Η τεχνική babylights αναμειγνύει τα λευκά με το φυσικό χρώμα και είναι ιδανική για κάλυψη όσων έχουν ποσοστό 10%-30% γκρίζων μαλλιών. Αν το ποσοστό είναι μεγαλύτερο, η τεχνική μπορεί να συνδυαστεί με balayage για να ένα πιο αποτελεσματικό καμουφλάζ», μας εξηγεί ο hairstylist Αλεξ Παρίσης.

Μοβ σαμπουάν κατά των κίτρινων τόνων για ξανθά και γκρίζα μαλλιά, Blond Absolu Anti-Brass Purple Shampoo, Kérastase

Ασημένιο σαμπουάν για εξουδετέρωση των κίτρινων τόνων σε γκρίζα και λευκά μαλλιά, Serie Expert Silver Shampoo, L’Oréal Professionnel

ΚΑΜΟΥΦΛΑΖ

Ακόμα κι αν αποφασίσετε να τα αφήσετε γκρίζα, θα υπάρχει ένα αμήχανο διάστημα όπου τα λευκά θα είναι μόνο στη ρίζα. Τα προϊόντα που καλύπτουν προσωρινά τις ρίζες είναι ιδανικά για χρήση μέχρι να μεγαλώσουν τα γκρίζα σας σε ικανοποιητικό βαθμό.

Πούδρα για κάλυψη των ριζών, Insta Recharge Professional Root Concealer, Wella Professionals

Σπρέι κάλυψης των ριζών, Magic Retouch Spray, L’Oréal Paris

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Team γκρίζα ή βαμμένα μαλλιά; Οι αναποφάσιστες θα βρουν την απάντηση στον πειραματισμό με προϊόντα που χαρίζουν χρώμα και κάλυψη που διαρκεί για μερικά λουσίματα, ενώ παράλληλα περιποιούνται τα μαλλιά.

Μάσκα φρεσκαρίσματος χρώματος και λάμψης, Color Refresh & Shine Mask, Lorvenn

Ημιμόνιμη χρωμομάσκα, Chroma ID Bonding Color Mask, Schwarzkopf Professional

Χρωμομάσκα εντατικής φροντίδας, Color Depositing Mask, Moroccanoil

Τα βήματα, οι συμβουλές και τα προϊόντα περιποίησης για να πετύχετε την ομαλή μετάβαση στο φυσικό γκριζάρισμα appeared first on | Ό,τι έχει σημασία για τις γυναίκες.

Πηγή: marieclaire.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα Επειδή μπορεί να ανήκεις σε αυτούς που δεν θα…