Ελένη Φουρέιρα: Η αποκάλυψη για τη βάπτιση του γιου της και την κόντρα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ελένη Φουρέιρα: Η αποκάλυψη για τη βάπτιση του γιου της και την κόντρα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Η κορυφαία pop star Ελένη Φουρέιρα και η Panik Records γιόρτασαν τη νέα τεράστια επιτυχία τους, τις διαμαντένιες πωλήσεις του album «Poli_Ploki». Η λαμπερή απονομή πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης και οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών ήταν εκεί για να καλύψουν το event.

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της μετά την γέννηση του γιου της αλλά και για τη μητέρα της που έχει σταθεί βράχος δίπλα της όλο αυτό το διάστημα.

«Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία μου. Ένα μήνα μετά τη κυκλοφορία του δίσκου έμεινα έγκυος και αγχώθηκα πολύ για το πως θα πάει αλλά η εταιρεία μου ήταν δίπλα μου και με στήριξε πολύ… Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη μάνα μου γιατί αν δεν ήταν αυτή με το μωρό, δε ξέρω αν θα τα κατάφερνα. Με βοηθάει πολύ. Θα ήθελα πολύ να είναι εδώ απόψε, και θα ήταν, αλλά κάποιος έπρεπε να μείνει με το παιδί» ανέφερε αρχικά η Ελένη Φουρέιρα.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί ξεχνάς τον ύπνο. Νομίζω έχω να κοιμηθώ πάνω από πέντε ώρες έναν χρόνο. Είναι ελάχιστες οι μέρες που κοιμάται όλο το βράδυ. Νιώθω μεγάλη ευλογία, και δε με νοιάζει καθόλου που κουράζομαι και που δε κοιμάμαι. Είναι δύσκολο, και ξαναλέω ότι είμαι πολύ τυχερή που έχω τη μαμά μου και έναν τόσο καλό μπαμπά και σύντροφο, που είναι επίσης βράχος δίπλα μου» είπε σε άλλο σημείο η pop star για το πόσο εύκολο είναι να συνδυάζει την καριέρα με τη μητρότητα.

«Δεν θα σας πω πολλές λεπτομέρειες για τη βάπτιση, αλλά θα γίνει σύντομα… Το όνομα του παιδιού θα το μάθετε σύντομα, αφού γίνει η βάπτιση, θα το μάθετε εκείνες τις μέρες. Θα είναι έκπληξη, θα το μάθετε εκείνες τις μέρες» αποκάλυψε σε άλλο σημείο.

«Ο γιος μου αρνείται να πει μαμά… Κάποια στιγμή θα το πει…Με τα αδέλφια μου μεγαλώσαμε σε άλλες εποχές, πιο δύσκολα, διαφορετικά. Δε ξέρω αν θα μπορέσω να μεγαλώσω ίδια τον γιο μου με τη μαμά μου, αλλά ελπίζω να γίνω τόσο καλή μαμά όσο η δική μου. Θα προσπαθήσω. Είμαι πολύ τυχερή που έχω αυτή τη μαμά μου, και θα προσπαθήσω να κάνω κι εγώ το καλύτερο για τον γιο μου» είπε ακόμη εμφανώς συγκινημένη η Ελένη Φουρέιρα και πρόσθεσε: «Αν χρειαζόταν και ήταν απαραίτητο να αφήσω πίσω την καριέρα μου για το παιδί μου, θα το έκανα. Δε σκέφτηκα να αφήσω αυτό που αγαπώ, αλλά αν χρειαζόταν θα το έκανα, θα έκανα τα πάντα για το παιδί μου.

Τέλος, για την «κόντρα» που φημολογούνταν ότι είχε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό για το ποιος από τους δυο πήρε τον πρώτο διαμαντένιο δίσκο στη χώρα μας, η Ελένη Φουρέιρα είπε: «Εγώ με τον Κωνσταντίνο έχουμε κόντρα; Δε ξέρω τι γράφτηκε στα site. Tον αγαπώ και κάνουμε συνέχεια χιούμορ. Δεν υπάρχει καμία κόντρα».

Πηγή: govastileto.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ