«Δεν θα καλέσω τον Μητσοτάκη στον γάμο μου» – Το Q&A του Κασσελάκη στο Instagram

«Δεν θα καλέσω τον Μητσοτάκη στον γάμο μου» – Το Q&A του Κασσελάκη στο Instagram

Σε ερωταπαντήσεις (Q&A) μέσω του Instagram προχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης καθώς λόγω καιρού δεν μπόρεσε να συνεχίσει προς ώρας την περιοδεία του.

Η πρώτη ερώτηση που τέθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη αφορούσε την περιοδεία του, ρωτώντας τον αν «θα έρθει Ρόδο απόψε». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ απάντησε «θα προσπαθήσουμε σήμερα το βράδυ, Θα κάνουμε τα πάντα. Μέχρι 6 μποφόρ μάλλον θα το δοκιμάσουμε. Όμως δεν υπόσχομαι γιατί εγώ τις υποσχέσεις μου τις τηρώ».

Η επόμενη ερώτηση ήταν «δεν κρυώνεις με το κοντομάνικο και αυτόν τον αέρα;». Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε «όχι βέβαια» καθώς, όπως είπε, «πήγα λύκεια στα βόρεια της Βοστόνης, εκεί να δεις το -20 βαθμούς τράβηξα για μερικές εβδομάδες».

Ακολούθως τους ζήτησαν να δώσει «μία συμβουλή σε όσους σε υποστηρίζουν και δέχονται ανελέητο μπούλινγκ καθημερινά», ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «Είστε πολλοί παραπάνω και πολλές παραπάνω από όσο νομίζετε. Ο κόσμος έχει πάθει μία εσωτερική πληγή από το 41% και δεν μπορεί να πιστέψει ότι μπορεί να είμαστε η πλειοψηφία. Αλλά σας υπόσχομαι, είμαστε περισσότεροι. Θα το δείτε σύντομα, μην χάνετε το κουράγιο σας. Η αλήθεια είναι με τη ψυχή και με το μέρος μας. Άλλοι είναι που χειραγωγούν την ελληνική πολιτική».

Ερωτηθείς αν θα συγκυβερνούσε με τη Νέα Δημοκρατία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ απάντησε «όχι», με τον ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη να στέκεται δίπλα του.

Συνέχισε υπογραμμίζοντας πως πως «δεν μπορώ να συγκυβερνήσω με κόμματα τα οποία έχουν εξαρτήσεις από τράπεζες. Εξαρτήσεις από ένα σύστημα προπαγάνδας και είναι κόμματα που έχουν ρίξει τη χώρα στα βράχια. Από εκεί και πέρα όντως η ΝΔ είναι ένα πολυσυλλεκτικό κόμμα απλά είναι πολυσυλλεκτικό προς την άκρα δεξιά. Εάν λοιπόν οι άνθρωποι του προοδευτικού κέντρου θέλουν μία κοινωνία που να είναι σύγχρονη και μία ανοιχτή οικονομία ρυθμισμένη έχουνε άπλετο χώρο να δραστηριοποιηθούν μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ».

Απαντώντας για την Παιδεία και για το αν «θα αυξήσετε τη χρηματοδότηση στα δημόσια Πανεπιστήμια;» με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να λέει ότι «δεν υπάρχει καλύτερη επένδυση για το δημοσιονομικό μας πρόβλημα ως πρόβλημα ως χώρα από το να επενδύουμε στην δημόσια Παιδεία».

Και πρόσθεσε πως «είναι η επένδυση με την μεγαλύτερη μακροπρόθεσμη απόδοση. Είναι σημαντικό τα ελληνόπουλα να μπορούν να σπουδάζουν στη χώρα τους και να διαπρέπουν στην χώρα τους. Έτσι η χώρα μας ως μία οντότητα οικονομική να είναι ανταγωνιστική σε παγκόσμια επίπεδο».

«Θα καλούσες τον Μητσοτάκη στον γάμο σου;»

Τέλος, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον Στέφανο Κασσελάκη «αν θα καλέσει στον γάμο του τον πρωθυπουργό». Ο Στέφανος Κασσελάκης αποκρίθηκε πως δεν θα τον καλέσει και να εξηγεί πως ο «γάμος είναι μόνο για στενούς φίλους και συγγενείς».

Στη συνέχεια ρώτησε πως «αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι όταν πάει ο πρωθυπουργός σε έναν γάμο ομόφυλο ζευγαριού θα απαντήσει για τον βουλευτή Δράμας που δεν αποπέμπει, που με λέει αρσενικό ή θηλυκό; Θα απαντήσει για το 1/3 της κοινοβουλευτικής του ομάδας που απείχε και για όλους όσους έχουν εκμεταλλευτεί ομοφοβικό λόγο; Ή απλά μόνο αγνοούμε και μετά θα χειραγωγούμε τους πολίτες με στοχευμένες καμπάνιες market pass και food pass. Ιδού η ερώτηση».

Απαντώντας σε πολίτη που τόνισε ότι «έχει ξεχάσει τον Έβρο», ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστήριξε πως «δεν έχω ξεχάσει τον Έβρο. Μην ξεχνάτε ότι η πρώτη μου στάση με το που ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου τον περασμένο Αύγουστο, ήταν στον Έβρο, στη Δαδιά. Θα ξαναέρθουμε».

Πηγή: tanea.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ