Οργισμένη ανακοίνωση της ΠΑΕ-ΑΕΛ με αποδέκτες τους ποδοσφαιριστές της!

Έξαλλος ήταν ο Πρόεδρος της ΑΕΛ στο σημερινό παιχνίδι μεταξύ ΑΕΛ & Νίκης Βόλου!

Ο κ. Αχιλλέας Νταβέλης κατά το ρεπορτάζ της formedia.gr αποχώρησε προσβεβλημένος και σαφώς εκνευρισμένος αμέσως μετά το τρίτο γκολ της φιλοξενούμενης ομάδας, μη κρύβοντας την οργή του για μία ακόμη κακή εμφάνιση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ.
Ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε σε στενούς του συνεργάτες ότι η ομάδα χρειάζεται αναδόμηση από τα θεμέλια της! Με αφορμή και τη λήξη φέτος αρκετών συμβολαίων παικτών η προσπάθεια της ΠΑΕ να απαλλαγή από ποδοσφαιριστές «βαρίδια», απρόθυμους και με σαφή έλλειψη επαγγελματισμού, θα είναι πολύ πιο εύκολη. Εξάλλου αποτελεί επίσης κοινό μυστικό ότι το μεγαλύτερο μέρος αυτού του ρόστερ ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ το «κληρονόμησε» όπως και πολλές πληγές από τον προκάτοχο του.

Η διοίκηση της ΠΑΕ παρά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετώπιζε φέτος, με τις άθλιες διαιτησίες εις βάρος της και τους εγκάθετους της ΕΠΟ όπως συνέβη στην υπόθεση των ανακληθέντων ποδοσφαιρικών δελτίων, έκανε μία τεράστια προσπάθεια μέχρι και την έναρξη των play offs για να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής με τον αντίπαλο και κύριο διεκδικητή του τίτλου, τον Λεβαδειακό.

Δυστυχώς όμως η ανταπόκριση του αγωνιστικού μας τμήματος στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, ήταν κατώτερη των περιστάσεων.

Ο Πρόεδρος διακρίνει σε μία σημαντική μερίδα ποδοσφαιριστών αδυναμία ή αδιαφορία εκπλήρωσης στόχων και φέτος, καθώς και μίας σηπτικής νοοτροπίας βολέματος στη υποβαθμισμένη κατηγορία της SL2. Απόψε το βράδυ ζήτησε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο των μελών και είναι βέβαιο ότι οι αποφάσεις που θα ληφθούν σήμερα όχι μόνο θα καθορίσουν το μέλλον της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο αλλά θα ενέχουν αλλαγές σε πολλές πτυχές του μελλοντικού μοντέλου διοίκησης και στελέχωσης της ΑΕΛ. Στο συμβούλιο κλήθηκε να παραστεί και ο προπονητής της ομάδας ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Είμαστε προφανώς εν αναμονή εξελίξεων.

Παράλληλα αμέσως μετά τη λήξη του σημερινού αγώνα η ΠΑΕ-ΑΕΛ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΑΕΛ

Η αγωνιστική εικόνα της ομάδας είναι τουλάχιστον προσβλητική για τους κόπους και τις προσπάθειες που καταβάλει η παρούσα διοίκηση.

Κάποιοι κατ´ επίφαση επαγγελματίες, ούτε ποδόσφαιρο παίζουν και ούτε παίζονται. Ολίγη ντροπή δεν βλάπτει όταν την αισθάνεσαι.

Η υπομονή μας εξαντλείται.

Πέραν και της φετινής αστοχίας καλούμεθα πλέον να διαχειριστούμε και το διασυρμό της ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές που δεν τιμούν την ιστορία και το έμβλημα της ΑΕΛ, δεν μπορούν να έχουν θέση σε αυτήν την ομάδα.

Είμαστε αποφασισμένοι να σταματήσουμε τη σήψη.

Από σήμερα αλλάζουν όλα για όλους.

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ