Η επιστροφή στο Ρέντη και οι (πολλές) αλλαγές του «Μέντι»

Η επιστροφή στο Ρέντη και οι (πολλές) αλλαγές του «Μέντι»

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει σε ρυθμούς ελληνικού πρωταθλήματος μετά την θριαμβευτική πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League και στο μεγάλο λιμάνι στρέφουν την προσοχή τους στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι παίκτες του είναι υποχρεωμένοι να βάλουν τέλος στους πανηγυρισμούς για την επική πρόκριση κόντρα στη Φενέρ, καθώς υπάρχει το αυριανό παιχνίδι με τον «δικέφαλο» του Βορρά, το οποίο μάλιστα είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό για τους πειραιώτες.

Κανείς άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάει ότι ο Ολυμπιακός συνεχίζει την μεγάλη προσπάθεια του για κατάκτηση και του πρωταθλήματος και στόχος φυσικά των «ερυθρόλευκων» είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ τρεις μέρες μετά από ένα μεγάλο ματς που πήγε στην παράταση, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι και ο «δικέφαλος» του Βορρά είχε ευρωπαϊκό παιχνίδι χθες βράδυ.

Ωστόσο για τους «ερυθρόλευκους» η κούραση είναι πολύ μεγαλύτερη καθώς το ματς πήγε στα πέναλτι, ενώ ο Ολυμπιακός είχε και το ταξίδι της επιστροφής από την Πόλη.

Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό ότι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει να «φρεσκάρει» την ομάδα του για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

Ο Ισπανός να δώσει «ανάσες» σε παίκτες που «τράβηξαν πολύ κουπί» στα δύο ματς με την Φενέρ κι αυτό σημαίνει ότι σχεδιάζει πλάνο με αλλαγές σε ότι αφορά την εντεκάδα των «ερυθρόλευκων» στο κυριακάτικο παιχνίδι.

Μάλιστα για ν’ ακριβολογούμε, ο Μεντιλίμπαρ σκέφτεται να κάνει πολλές αλλαγές στην αρχική εντεκάδα της ομάδας του αλλά όλα θα φανούν στην προπόνηση του Σαββάτου.

Ποιες δηλαδή είναι οι σκέψεις του Ισπανού προπονητή, ποιους παίκτες δηλαδή σκοπεύει να ξεκουράσει και ποιους θα βάλει στο αρχικό σχήμα των «ερυθρόλευκων».

Όπως προαναφέραμε οι παίκτες του Ολυμπιακού πήγαν στο Ρέντη αλλά μια μέρα μετά το παιχνίδι με τη Φενέρ και το ταξίδι της επιστροφής, η προπόνηση ήταν ουσιαστικά αποθεραπεία για τους παίκτες της ομάδας του Πειραιά.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό να επισημάνουμε, ενόψει της αυριανής «μάχης» του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, ότι το Καραϊσκάκη θα είναι γεμάτο.

Οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» θα εξαντλήσουν όλα τα εισιτήρια για ν’ αποθεώσουν τους θριαμβευτές της Κωνσταντινούπολης αλλά και για να στηρίξουν την ομάδα τους σ’ αυτό το πολύ σημαντικό ματς με τον «δικέφαλο» του Βορρά.

Είπαμε και στον πρόλογο ότι ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και το γεμάτο «Καραϊσκάκη» είναι ένα μεγάλο «όπλο» για τους «ερυθρόλευκους».

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ