Κοινωνικές Δομές του Δήμου Τρικκαίων στην “Ημέρα Καριέρας” της ΔΥΠΑ

ΔΟΜΕΣ ΤΡΙΚΑΛΑ

Το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Τρικκαίων, τo Παράρτημα Ρομά και Ευπαθών Ομάδων στο Κηπάκι και το Παράρτημα Ρομά του Δήμου Τρικκαίων στον Πύργο έλαβαν μέρος στην 29η Ήμερα Καριέρας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α) στα Τρίκαλα το Σάββατο 13/04/2024.

Ο στόχος της συμμετοχής του Κέντρου Ένταξης Μεταναστών και των παραρτημάτων ΡΟΜΑ ήταν η προώθηση των ωφελούμενων μας που αναζητούν εργασία, ώστε να έρθουν σε άμεση επαφή με τα στελέχη των μεγαλύτερων επιχειρήσεων της περιοχής με σκοπό την ένταξης τους στην αγορά εργασίας. Οι υπεύθυνοι των δομών ευχαριστούν “τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων που συνομίλησαν με τους ανέργους ωφελούμενους μας και έλαβαν υπ’ όψιν τους τα βιογραφικά τους”.
Το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών Δήμου Τρικκαίων είναι το μοναδικό στην Θεσσαλία και το 12ο στην χώρα. Λειτουργεί στην οδό Ομήρου 6 από το 2022 και στελεχώνεται από κοινωνικό λειτουργό, ψυχολόγο, νομικό και διαπολιτισμικό μεσολαβητή.
Το Παράρτημα Ρομά και Ευπαθών Ομάδων στο Κηπάκι λειτουργεί από το 2017 στον οικισμό των Ρομά στο Κηπάκι και στελεχώνεται από κοινωνική λειτουργό, ψυχολόγο, οικονομολόγο, νοσηλεύτρια και δύο διαμεσολαβητές Ρομά.
Το Παράρτημα Ρομά του Δήμου Τρικκαίων στον Πύργο λειτουργεί από το 2022 στον οικισμό των Ρομά στο Πύργο και στελεχώνεται από κοινωνική λειτουργό, οικονομολόγο, νοσηλεύτρια ειδικό παιδαγωγό και διαμεσολαβητή Ρομά.

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ