Πρόκριση της Κ17 στο Final 4 της Super League – Συγχαρητήρια από την ΠΑΕ ΑΕΛ

Ο πρόεδρος, η διοίκηση, το αγωνιστικό τμήμα και όλη η οικογένεια της ΠΑΕ ΑΕΛ συγχαίρουμε το τεχνικό team και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Κ17 για την πρόκριση στο Final 4 της Super League.

Η συνεχόμενη για 2η χρονιά συμμετοχή τμημάτων της ακαδημίας μας στο Final 4 της Super League αντικατοπτρίζει την προσπάθεια της ομάδας μας να υποστηρίξει και να ενισχύσει τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες μας που αποτελούν το μέλλον της AEΛ αποδεικνύοντας συνάμα το αστείρευτο ποδοσφαιρικό ταλέντο που υπάρχει στον κάμπο της Λάρισας.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας, συγχαρητήρια στους προπονητές Κώστα Νεμπεγλέρα και Γιάννη Βασιλείου και είμαστε πάντα δίπλα τους για να στηρίζουμε τα όνειρά τους.

 

SL K17: ΑΕΛ – Παναιτωλικός 4-0

Oι βυσσινί του Κώστα Νεμπεγλέρα και του Γιάννη Βασιλείου πέτυχαν σημαντική νίκη 4-0 ξεκινώντας το παιχνίδι δυνατά με πίεση ψηλά. Η ΑΕΛ Κ17 είχε την κατοχή μπάλας και την πρωτοβουλία κινήσεων σε ένα παιχνίδι που η νίκη έδινε σημαντική πρόκριση και με δυνατό αντίπαλο τον Παναιτωλικό με κίνητρο και φιλοδοξίες.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν μαχητικοί αλλά απείλησαν σοβαρά με μια φάση που έκανε εντυπωσιακή απόκρουση ο Σπανός και η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι στη συνέχεια.

Η ΑΕΛ Κ17 έκλεισε το πρώτο μέρος ιδανικά με δύο γκολ. Προηγήθηκε στο 45ο με έξυπνη κεφαλιά πάσα του Κουτζαηλία που έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Μπιώτη που έκανε με ωραίο πλασε το 1-0. Με ανεβασμένη ψυχολογία στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους κατόπιν ομαδικής ενέργειας ο Δημηνίκος υποδέχθηκε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και με εύστοχο πλασέ έγραψε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ βρήκε ξανά τον τρόπο για διεύρυνση του σκορ στο 59′ όταν ο Γραββάνης ανατράπηκε κι εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι σημειώνοντας το 3-0. Το 4-0 ήρθε στο 61′ με κάθετη πάσα του Δημηνίκου στον Ρίζο ο οποίος πλάσαρε άψογα στην απέναντι γωνία.

Η ΑΕΛ Κ17 πέτυχε μία σημαντική νίκη – πρόκριση στο Final Four της Super League K17. Παρουσία του προπονητή της ανδρικής ομάδας Παύλου Δερμιτζάκη, που με το ενδιαφέρον του έδωσε επιπλέον κίνητρο στα παιδιά, η ΑΕΛ διακρίθηκε με ωραίο ποδόσφαιρο και με μια σταθερά εντυπωσιακή ομάδα Κ17 που γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον αλλά και για τη δουλειά που παράγεται στα τμήματα υποδομής. Η επόμενη τελευταία αγωνιστική διεξάγεται με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

ΑΕΛ Κ17 (Βασιλείου-Νεμπεγλέρας): Σπανός, Αρσένης (74′ Μπαργιώτας), Γκρόζος, Κουπατσιάρας, Αβραμούλης, Βαρσάμης (80′ Λυγούρας), Δημηνίκος, Κουτζαηλίας (66′ Καλαθάς λ.τρ.), Γραββάνης, Ρίζος (66′ Όντος), Μπιώτης (74′ Τσακνάκης)

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ