Σκάνδαλο: Υπάλληλοι της ΕΠΟ αρνούνται να εκτελέσουν το διατακτικό του διαιτητικού δικαστηρίου υπέρ της ΑΕΛ!

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενώ είναι ενήμερη από εχτές το απόγευμα από επίσημα θεσμικά χείλη για τη θετική έκβαση του διαιτητικού δικαστηρίου σε ότι αφορά την επιστροφή των δελτίων των πέντε ποδοσφαιριστών της που παρανόμως ακυρώθηκαν, υπάλληλοι της ΕΠΟ με ευθύνη και αρμοδιότητα έκδοσης του διατακτικού, αρνούνται να το εκτελέσουν!
Παρότι γνωρίζουν ότι η ομάδα μας αγωνίζεται σήμερα στις 15:00 με το Λεβαδειακό, στο σπουδαιότερο παιχνίδι του ομίλου μας για τα play offs και οφείλουν να είναι απολύτως τυπικοί και σύννομοι με τις δικαστικές αποφάσεις, συνεχίζουν με πρωτοφανές θράσος να ροκανίζουν το χρόνο της ημέρας για να αναγκάσουν την ΑΕΛ να παίξει και την τρίτη αγωνιστική των play offs χωρίς τα εν λόγω δελτία.
Η κατάσταση πλέον με τους γνωστούς εντολοδόχους του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι εκτός ελέγχου και εφόσον η πολιτεία δεν μπορεί να παρέμβει στο περίφημο «αυτοδιοίκητο», ας το κάνουν επιτέλους οι αρμόδιες ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές αρχές!

Η ζημία που υφίσταται η ΑΕΛ για το σκανδαλώδες φετινό πρωτάθλημα της Sl2 περιόδου 2023-24, είναι τεράστια.

Ένα πρωτάθλημα που θα μείνει στην ιστορία για τις κατά συρροή παράνομες αποφάσεις της super league 2 χωρίς αποστολή και έγκριση από τα μέλη της των πρακτικών κρίσιμων συνεδριάσεων, τις απροκάλυπτες και σκανδαλώδεις διαιτησίες πολλών αγώνων υπέρ συγκεκριμένων ομάδων και τις παράνομες αποφάσεις αρμόδιων επιτροπών της ΕΠΟ, που δίνουν στην ιστορική ομάδα της Λάρισας την χαριστική βολή για τη φετινή σεζόν!

Το γεγονός ότι η ΑΕΛ διαθέτει πλέον σοβαρά στοιχεία για να στείλει στο ειδώλιο του κατηγορουμένου όλους όσους βάσιμα την έχουν βλάψει, είναι η ελάχιστη δικαίωση έναντι του φίλaθλου κοινού και της ιστορίας της.

Είναι κατεπείγουσα ανάγκη να αντιληφθούν άπαντες πλέον, πόσο προδομένο είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο από εκείνους που υποτίθεται ότι το περιφρουρούν.
Το κάθε φέτος και χειρότερα για το λαοφιλέστερο άθλημα δεν είναι κλισέ, είναι δυστυχώς γεγονός!

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ