Survivor: Η Χρύσα Χατζηγεωργίου η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση

Survivor: Η Χρύσα Χατζηγεωργίου η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 27 Μαρτίου στο Survivor η κόκκινη ομάδα και η μπλε ομάδα βρέθηκαν σε ένα ακόμη συμβούλιο του νησιού για να μάθουν το τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Έτσι, λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε και πάλι τους Μπλε και τους Κόκκινους του Survivor στο συμβούλιου του νησιού που πραγματοποιήθηκε στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου.

Στον τάκο του ριάλιτι επιβίωσης βρίσκονταν ήδη η Ευγενία, η Άιρα και η Αναστασία οι οποίες και περίμεναν να δουν πως ακριβώς θα συμπληρωθεί αυτό το γυναικείο κουαρτέτο. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο και σε αυτή την ψηφοφορία είχε η μπλε ομάδα που θα έπρεπε να «δείξει» τη 4η υποψήφια.

Αφού πέρασαν ένας ένας οι παίκτες των Μπλε στον χώρο της ψηφοφορίας, όλες οι ψήφοι ήρθαν στα χέρια του Γιώργου Λιανού και εκείνος άρχισε να τις διαβάζει μία μία. 2 ψήφοι για την Σταυρούλα και 2 ψήφοι για την Χρύσα ήταν ο πρώτος απολογισμός, για να προστεθεί μία ακόμη σε κάθε μια και να κάνει μια παύση αγωνίας ο παρουσιαστής του Survivor.

Και η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι η Χρύσα Χατζηγεωργίου, παρά τον τραυματισμό της, μιας και η τελική αντιστοιχία των ψήφων ήταν 7 έναντι 3. «Το γνώριζα και το είχα ζητήσει από τα παιδιά» παραδέχθηκε, αμέσως, η νέα υποψήφια προς αποχώρηση για το Survivor.

Πηγή: govastileto.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ