Λάρισα: “Λεφτά… αισθήματα” από τη θεατρική ομάδα Zeppelin

417704535_10161026567614800_1601394115772237617_n

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις “Αυτός ο Δον Ζουάν”, “Στο μυαλό του Άντον Τσέχωφ” και “Οι ηλίθιοι” η θεατρική ομάδα Zeppelin παρουσιάζει φέτος την σύγχρονη κωμωδία του Μιχάλη Μιχαηλίδη “Λεφτά… αισθήματα” σε σκηνοθεσία Χριστίνας Ανδρέου, την Παρασκευή 29, το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 στις 9.30 το βράδυ στο αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού σχολείου Λάρισας (Κουμουνδούρου 17-19).

Το θεατρικό έργο “Λεφτά… αισθήματα” διαδραματίζεται στο κοντινό μας Νεραϊδοχώρι Τρικάλων. Είναι μία σύγχρονη κωμωδία που δείχνει με κωμικό τρόπο, πώς επηρεάζεται η ζωή κάποιων απλών, καθημερινών συνηθισμένων ανθρώπων, όταν εμπλέκονται στη διεκδίκηση μίας μεγάλης κληρονομιάς και τα μέσα που χρησιμοποιούν για να το πετύχουν.
Δείχνει πώς λειτουργούν τα “πρότυπα” που δίνουν οι “celebrities” και μετατρέπουν πολλές φορές τους ανθρώπους σε καρικατούρες του εαυτού τους, πώς δοκιμάζονται οι αξίες της φιλίας και της οικογένειας και πώς υποχωρούν οι αξίες αυτές μπροστά στα εξωφρενικά καταναλωτικά πρότυπα επηρεάζοντας τις ζωές μικρών και μεγάλων.

Στην παράσταση παίζουν με αλφαβητική σειρά οι:

Κώστας Αλεξανδρής, Βάσια Αλεξούλη, Λάμπρος Γκόντας, Άννα Μαρία Γρηγορούλη, Λουκάς Κρίσσαλης, Ευθύμης Μακρής, Γιάννης Μητάκος, Χαρούλα Μπαξεβάνου, Γιώτα Πανταζή, Αλεξάνδρα Σαμαρά, Λίνα Τσιούρη, Χαρά Τσόκανου, Άννη Χατζή και Σωτήρης Χατζίκος.

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

αγωνες στιβου

Τους μαθητές της Θεσσαλίας που διακρίθηκαν στους πανελλήνιους σχολικούς αγώνες συγχαίρει η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης

Η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, Βασιλική Ζιάκα, συγχαίρει την ομάδα καλαθοσφαίρισης κοριτσιών των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βόλου…