Η ΑΕΚ δεν κρύβει την «αγάπη της» για την ΑΕΛ!

Mοναδικό προνόμιο και ειδικά για τον αγώνα της με την ΑΕΛ παρέχει η ΑΕΚ στους φιλάθλους της με εισιτήρια διαρκείας. Τους δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν τον συγκεκριμένο αγώνα με την ΑΕΛ, για την ακρίβεια τους προτρέπει να το κάνουν!

Και το σχολιάζουμε προφανώς, όχι γιατί είναι απαραίτητα αρνητική η εν λόγω πρόσκληση της ΑΕΚ προς τους φιλάθλους της αλλά γιατί αυτό γίνεται αποκλειστικά για τον αγώνα με την ΑΕΛ, δείχνοντας και με αυτό τον τρόπο ξεκάθαρα τις προθέσεις και τις προτιμήσεις της. Οι «παγίδες» βεβαίως που στήνουν συνεχώς στην ΑΕΛ οι απανταχού εντολοδόχοι του δικεφάλου του νότου, μόνο εν άγνοια της ΑΕΛ δεν γίνονται.

Από που να αρχίσεις να σχολιάζεις:

Aπό το ανύπαρκτο αγωνιστικά fair play της ΑΕΚ Β´ που λειτουργεί εις βάρος της ΑΕΛ και υπέρ του Λεβαδειακού, με τρόπο εξόφθαλμο;
Από την παράνομη και εξωφρενική ακύρωση των (5) δελτίων ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, που μεταγράφτηκαν την περίοδο του Ιανουαρίου με σκοπό να ενισχύσουν την ομάδα στον πρωταθλητισμό;
Από τις πολλαπλές κακόβουλες πράξεις κατά της ΑΕΛ μέσω πίεσης ή άσκησης αρνητικής επιρροής προς τρίτους, που θα γέμιζαν βιβλίο για best seller;
Τα παραπάνω δεν αποτελούν σενάριο για συνωμοσιολογία αλλά αποτελούν δυστυχώς υπαρκτά γεγονότα για το πλέον δημοφιλές άθλημα, που στην πατρίδα μας διεξάγεται όχι απλά με όρους αθέμιτης ισχύος αλλά ακόμη χειρότερα, με όρους νταβατζή!
Η ΑΕΛ καλώς ή κακώς έχει διαλέξει για τον εαυτό της εν προκειμένης το ρόλο του Δόν Κιχώτη.

Βέβαια οι κακές γλώσσες της ποδοσφαιρικής πιάτσας λένε ότι ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ πληρώνει ακόμη την ελεύθερη επιλογή της ψήφου του κατά τις πρόσφατες εκλογές της Super league 2, όπου πρόεδρος της διοργανώτριας τελικώς έχει αναδειχθεί ο Πέτρος Μαρτσούκος, γνωστός και ως εκλεκτός της ΑΕΚ …!

Να υποθέσουμε δηλαδή ότι κατά τη περσινή μυστική ψηφοφορία για εκλογή προέδρου στη super league 2 ο κ. Νταβέλης παρότι ουδέποτε το δήλωσε δημόσια αλλά ούτε και στους κολλητούς του, ψήφισε για την Προεδρία τον έτερο υποψήφιο Αντώνη Ρογγάκη αντί του Πέτρου Μαρτσούκου…. «η ΑΕΚ όμως σε μία κατά τα λοιπά μυστική ψηφοφορία πως το ήξερε;»

Το ρωτάω επειδή τελευταίως ακούω τον Αλέξη Κούγια να προαναγγέλλει ογκωδέστατη δικογραφία εκατοντάδων σελίδων και να μίλα ευθέως για εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία και αναφορά μεταξύ άλλων για τις πρόσφατες εκλογές της SL2 και τη μεθοδολογία με την οποία αυτές διεξήχθησαν….!

Η αλήθεια πάντως είναι ότι δεν πλήττουμε…όσο τρέχουν οι αμφιβόλου κληρώσεως αγώνες μαζί με τις νομικές διεκδικήσεις της ΑΕΛ, το έργο γίνεται όλο και πιο sexy…!
Κάποιοι προδικάζουν ότι ακόμη και εάν δικαιωθεί πανηγυρικά η ΑΕΛ στο νομικό επίπεδο, τη ζημία που κάποιοι της επιφύλαξαν στο αγωνιστικό, την έχουν ήδη προκαλέσει!
Και η ΑΕΛ χωρίς δεύτερη σκέψη τους απαντά πως ούτως ή άλλως το «έγκλημα» είχε στηθεί από την αρχή του φετινού πρωταθλήματος, όποτε ότι γίνεται από πλευράς της φαντάζει ηθικός μονόδρομος!

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ