Αχιλλέας Νταβέλης: Επίσκεψη στον Δ/ντή Δ/θμιας Εκπ. Ν. Λάρισας κ. Νικόλαο Ζέρβα

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων που αποφάσισε η διοίκηση σε όλους τους θεσμούς της πόλης, τον Δ/ντή Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας κ. Νικόλαο Ζέρβα είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αχιλλέας Νταβέλης μαζί με το μέλος της διοίκησης κα Δήμητρα Βασιλάκου.

Ο κ. Νταβέλης σημείωσε την αναγκαιότητα της παρουσίας της μαθητικής κοινότητας  σε όλα τα δρώμενα της ΑΕΛ, αφού είναι η επόμενη γενιά φιλάθλων της ομάδας μας, γι’ αυτό τον λόγο πραγματοποιήθηκαν οι επισκέψεις των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ στα σχολεία, στο πλαίσιο του προγράμματος “fair play σε όλα τα επίπεδα της ζωής”.

Ενημέρωσε τον κ. Ζέρβα για τα play offs, το “Premium Members Club” καθώς και την προσπάθεια να δημιουργηθεί θεματικό αθλητικό πάρκο στον χώρο του AEL FC ARENA.

Ο κ. Ζέρβας, φανερά ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα συνεργασία της εκπαιδευτικής κοινότητας με την ΑΕΛ, τόνισε την θετική επίδραση της παρουσίας  ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ στα σχολεία σε μια εποχή που το αξιακό σύστημα φθίνει και οι μαθητές χρειάζονται θετικά πρότυπα στη ζωή τους.

Υποσχέθηκε ότι η Δ/θμια εκπαίδευση θα είναι αρωγός σε όλες τις προσπάθειες της ΠΑΕ ΑΕΛ να προάγει μέσα από το ποδόσφαιρο τις αξίες του “fair play” κάτι που η ΑΕΛ στα 60 χρόνια ζωής της το έχει κάνει σημαία.

Ο πρόεδρος κ. Νταβέλης παρέδωσε το mini εισιτήριο διαρκείας και χειροποίητο έμβλημα της ΑΕΛ.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ