FORMediaRadio998: Η ΑΕΛ στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού! (Ηχητικό)

Καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή του FORMediaRadio 998 o Δημήτρης Παπαλέξης  υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΛ, συνομίλησε με τον Τάσο Κουρκούμπα στην εκπομπή «NON PAPER» στο νέο πρόγραμμα του ραδιοφώνου.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ακούσαμε από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΛ Δημήτρη Παπαλέξη την Ειλημμένη απόφαση της διοίκησης της ομάδας να οδηγήσει το ιστορικότερο ποδοσφαιρικό σωματείο της ελληνικής περιφέρειας στην ψηφιακή εποχή.

Πρόκειται για μία κίνηση ουσίας με πολλαπλά οφέλη για όλους μας, ομάδα και φιλάθλους, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Παπαλέξης. Συγκεκριμένα μέχρι αύριο το μεσημέρι αναμένονται οι επίσημες ουσιαστικές ανακοινώσεις από την πλευρά της ΠΑΕ, τόσο για την τιμολογιακή πολιτική των mini εισιτηρίων διαρκείας, αποκλειστικά και μόνο για τα play off της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα των δράσεων και των εκδηλώσεων που αποφάσισε και θα οργανώσει η διοίκηση της ΑΕΛ, για τον τον εορτασμό της επετείου των (60) χρόνων από την ίδρυση της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας.

Οι ενεργείς και οι διαδικασίες που θα ακολουθηθούν σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες αναμένεται να είναι αντάξιες του ονόματος, της ιστορίας και του κύρους της ομάδας!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ απο FORMediaRadio998

 

 

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ