Ραγκούσης: «Ανέκδοτο ότι υπάρχουν υπονομευτές στον ΣΥΡΙΖΑ – Ο Κασσελάκης έχει μικρή αποδοχή στην κοινωνία» (Βίντεο)

Υπογράμμισε πως όλοι θα κριθούν με βάση το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης μίλησε στον ΑΝΤ1 για τα «απόνερα» του επεισοδιακού συνεδρίου.

«Υπήρχαν στιγμές στο συνέδριο που δεν μας έκαναν υπερήφανους» δήλωσε, αρχικά ο Γιάννης Ραγκούσης, ενώ έκανε λόγο για πρωτοφανείς εχθροπράχθιες.

Τόνισε πάντως πως πιστεύει πως “υπό προϋποθέσεις”, είναι θεραπεύσιμο το τραύμα που έχει δημιουργηθεί στην παράταξη, χρειάζεται όμως να “φύγουν από την μέση” τα στοιχεία εσωτερικής και εσωκομματικής εχθροπάθειας.

Υπογράμμισε πως πρέπει να επέλθει η ενότητα στην παράταξη και πως ο πρώτος που πρέπει να φροντίσει για αυτό είναι ο Στέφανος Κασσελάκης. Συμπλήρωσε πως δεν γίνεται να συνεχιστεί η κατάσταση που επικρατεί και πως η αντίδραση που “έβγαλαν” τα στελέχη της παράταξης στο συνέδρειο είναι αντίδραση στην κατάσταση του εσωκομματικού διχασμού.

Υπογράμμισε πως το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η μικρή αποδοχή του Κασσελάκη στην κοινωνία. «Όταν στην καταλληλόλητα για πρωθυπουργός ο κ. Κασσελάκης παίρνει 5 μονάδες και ο κ. Μητσοτάκης 40%, ενώ ο κ. Τσίπρας στα χειρότερά του δεν είχε πέσει κάτω από 18%, δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια» επισήμανε ο κ. Ραγκούσης.

«Δώσαμε στον κ. Κασσελάκη ένα κόμμα που ήταν αξιωματική αντιπολίτευση», προσέθεσε.

Ανέφερε δηκτικά πως είναι ανέκδοτο να λέει κανείς ότι υπάρχουν υπονομευτές στον ΣΥΡΙΖΑ.

Υπογράμμισε πως όλοι θα κριθούν με βάση το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

ΠΗΓΗ: newpost.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ