Αφιέρωση: «έφυγε από τη ζωή η πρώτη ασθενής του Κέντρου Αποκατάστασης & Αποθεραπείας Animus»

Απεβίωσε σήμερα 4/2/2024 η Λαρισαία συμβολαιογράφος Γεωργία Βέβη-Σωτηρίου, μετά από μακροχρόνια προβλήματα υγείας. Κατά την ίδρυση και την ανέγερση του γνωστού Κέντρου Αποκατάστασης & Αποθεραπείας Animus, η Γεωργία Βέβη – Σωτηρίου ήταν εκείνη που επιμελήθηκε με τους συνεργάτες της όλες τις συμβολαιογραφικές πράξεις και τις υπόλοιπες διαδικασίες.

Κατά τη λειτουργία του κέντρου το Μάιο του 2008, η μοίρα θέλησε να είναι και η πρώτη ασθενής που θα λάμβανε τις υπηρεσίες του.

Ο σύζυγος της και συνοδοιπόρος της επιχείρησης και της οικογένειας Νταβέλη, υπήρξε για πολλά χρόνια νομικός σύμβουλος της Animus Α.Ε. Κυρίως ο δικηγόρος Γιώργος Βέβης υπήρξε ένας υπέροχος και πιστός σύζυγος και παραμένει ένας εξαίρετος πατέρας στο μοναδικό τους παιδί τον Άρη.
Σύσσωμη η διοίκηση και το προσωπικό του κέντρου αποκατάστασης Animus, στο άκουσμα του θανάτου της πολυαγαπημένης «Γιούλας» εξέφρασαν τη θλίψη τους και την αμέριστη συμπαράσταση τους στο πρόσωπο των οικείων.
Η Γιούλα για εμάς δεν ήταν άλλη μία ασθενής αλλά ένα παντοτινό σύμβολο πίστης, ελπίδας και αγάπης, από τον άνθρωπο για τον άνθρωπο.

Ευχόμαστε το μήνυμα της που ήταν η μάχη για τη ΖΩΗ, να αποτελέσει φάρο για όλους μας.

Αιωνία της η μνήμη και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους λοιπούς οικείους.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ