Μάθημα ζωής από την επίσκεψη αγάπης των ακαδημιών Κ17 και Κ19 της ΑΕΛ στo Κέντρο Αποκατάστασης & Aποθεραπείας Animus

Επίσκεψη αγάπης και κοινωνικής προσφοράς πραγματοποίησαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΑΕΛ μαζί με τους προπονητές τους στο Κέντρο Αποκατάστασης & Αποθεραπείας Αnimus μοιράζοντας δώρα και αγάπη σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ αυτές τις άγιες ημέρες.

ΔΕΙΤΕ το ρεπορτάζ της FORMediaTV:

Μπορεί τα παιδιά μας να πρόσφεραν χαμόγελα στους ασθενείς όμως πήραν ταυτόχρονα ένα μεγάλο μάθημα ζωής από εκείνους ότι «τίποτα δεν είναι δεδομένο και ειδικά σε ότι αφορά την υγεία μας».

Αυτό τόνισε στην ομιλία του και ο ασθενής κ. Άρης Καπρίτσας, τον οποίο είχαν την ευκαιρία να ακούσουν στο αμφιθέατρο, αφού τους καλωσόρισε η κα Κέλλυ Καραβαγγέλη, κοινωνική λειτουργός του ΚΑΑ και η ψυχολόγος κα Ειρήνη Κουκουράβα. Ο Άρης μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε, χειρουργήθηκε στη Γερμανία κι έπειτα από 9 μήνες νοσηλείας και αποκατάστασης στο ΚΑΑ Animus, με την προσπάθεια και την αμέριστη συμπαράσταση γιατρών και νοσηλευτών, κατάφερε να πιστέψει στον εαυτό του και να ατενίζει πλέον το μέλλον με αισιοδοξία. Οι ποδοσφαιριστές μας, σε συνεννόηση με το προσωπικό του Αnimus, του επιφύλασσαν στην τελευταία ημέρα νοσηλείας του μια έκπληξη: Ένα πανό με τη λέξη «σιδερένιος» και όλοι εισέπραξαν από τον Άρη ένα μεγάλο χαμόγελο.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές μοίρασαν σε όλους τους ασθενείς του Αnimus ευχές και δώρα, οι οποίοι, μαζί με τους οικείους τους, τους ευχαρίστησαν για την επίσκεψή τους και το ζεστό τους χαμόγελο και τους ευχήθηκαν πολλές επιτυχίες.

Αφού οι νεαροί ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν την επίσκεψη στους ασθενείς ο Πρόεδρος κ. Αχιλλέας Νταβέλης τους ευχαρίστησε για το χρόνο που αφιέρωσαν στην επίσκεψη και συζήτησε μαζί τους την εμπειρία που αποκόμισαν από αυτή. «Η επίσκεψή σας δίνει δύναμη και ώθηση στους ασθενείς να παλέψουν, να αντιμετωπίσουν αυτό που τους συμβαίνει, γι’ αυτό στόχος όλων μας θα πρέπει να είναι η ευαισθητοποίηση σε θέματα κοινωνικής προσφοράς γιατί η υποστήριξη των ανθρώπων με αναπηρία είναι πολιτισμός» ήταν μερικά από τα λόγια του κ. Νταβέλη ενώ συνεχίζοντας την ομιλία του τόνισε ότι «επειδή ένας αθλητής θα πρέπει να είναι πρότυπο σε όλα τα επίπεδα της ζωής του θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο κομμάτι οδήγησης και κατανάλωσης αλκοόλ γιατί τα περιστατικά, που αντιμετωπίζουμε σε όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας του Αnimus, μας αποδεικνύουν ότι το μοιραίο μπορεί να συμβεί μέσα σε μια στιγμή».

Οι προπονητές της ΑΕΛ Κ19 Γιώργος Καμάκας και ΑΕΛ Κ17 Γιάννης Βασιλείου, Κώστας Νεμπεγλέρας ευχαρίστησαν για τη θερμή υποδοχή του κέντρου αποκατάστασης και τόνισαν ότι η επίσκεψη αυτή ήταν ένα πραγματικό μάθημα ζωής για όλους τους. Το προσωπικό του Αnimus ευχαρίστησε θερμά την ΠΑΕ ΑΕΛ για την πρωτοβουλία της και αφού μοίρασαν γούρια στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και το προπονητικό team ενώ ο Πρόεδρος κ. Αχιλλέας Νταβέλης αποχαιρέτησε τον κάθε έναν ξεχωριστά ευχόμενος υγεία, ευτυχία και προσωπική επιτυχία.

Τις ακαδημίες συνόδευσαν επίσης οι γυμναστές Ηρακλής Μαντζιώκας, Δημήτρης Kωστομητσόπουλος, ο φροντιστής Σπύρος Θεοχαρίδης και η υπεύθυνη προγραμμάτων ανάπτυξης – μέλος του Δ.Σ. κα Δήμητρα Βασιλάκου.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ΝΒΑ σπάει όλα τα ρεκόρ

Το ΝΒΑ σπάει όλα τα ρεκόρ

Τα τελευταία δεδομένα για τους ειδικούς της θεωρίας συνωμοσίας είναι ότι ο τελικός του γυναικείου τουρνουά…