Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ σε φρούριο ναρκωτικών στην Αγία Βαρβάρα

Συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Αττικής τέσσερα άτομα που διακινούσαν ναρκωτικά. Σε φρούριο είχαν μετατρέψει το σπίτι στην Αγία Βαρβάρα.

Οι έμποροι ναρκωτικών είχαν τοποθετήσει κάμερες ασφαλείας στην διώροφη οικία και ενισχυμένη σιδερένια πόρτα με πολλούς πύρους και είχαν καλύψει τα παράθυρα με μεταλλικές μεμβράνες. Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ με βαρυοπούλες προσπαθούν να παραβιάσουν ένα από τα παράθυρα του σπιτιού.

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν την οικία με εισαγγελική παραγγελία και κατέγραφαν τα άτομα που έμπαιναν και αγόραζαν τις ναρκωτικές ουσίες.

Το πρωΐ της Τρίτης έγινε επιχείρηση για τη σύλληψη των μελών του κυκλώματος. Οι αστυνομικοί χρειάστηκαν εννέα λεπτά για να παραβιάσουν τη σιδερένια πόρτα, χρόνος αρκετός για τους δράστες, ώστε να μπορέσουν να κάψουν σε σόμπα που είχαν επί τούτου στην οικία 187 γραμμάρια κάνναβης σε μορφή σοκολάτας. Οι αστυνομικοί βρήκαν μικροποσότητες κάνναβης στο εσωτερικό του σπιτιού, ενώ πέρασαν χειροπέδες και σε τέσσερα μέλη του κυκλώματος.

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ