Δήλωση της Υφυπουργού Παιδείας Ζέττας Μακρή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

«Παρακολούθησα την παρέλαση με ιδιαίτερη συγκίνηση όχι μόνο γιατί είχα την τιμή να εκπροσωπήσω την ελληνική κυβέρνηση, όχι μόνο γιατί με συγκίνησαν βαθιά οι μαθήτριες και οι μαθητές που πέρασαν από μπροστά μου, όχι μόνο γιατί η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου σημαίνει ελευθερία, αγώνα, πίστη, ελπίδα, νίκη», ανέφερε σε δήλωσή της η Υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή. 

«Φέτος, η παρέλαση της 28ης στους δρόμους του Βόλου αλλα και σε κάθε δήμο της Μαγνησίας είχε ξεχωριστή σημασία για όλους τους κατοίκους. Η παρέλαση αυτή είναι τα βήματα των τόπων μας προς την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές κακοκαιρίες, είναι η πορεία μας προς την κανονικότητα, προς την επούλωση των πληγών μας, την αναπτέρωση του ηθικού μας, τη συνέχεια του καθημερινού μας αγώνα, την αισιοδοξία για το μέλλον.

Αυτήν την παρέλαση την περπατάμε όλοι μαζί, με ενότητα, ομοψυχία, συνεργασία, αλληλεγγύη, αυτή η παρέλαση θα μας οδηγήσει στο δρόμο που τολμηρά, άοκνα, θαρρετά και μπορετά θα βαδίσουμε για να σηκώσουμε ό,τι έπεσε, να στηρίξουμε ό,τι λύγισε, να φτιάξουμε από την αρχή ό,τι καταστράφηκε.

Αυτή η εθνική επέτειος είναι αφιερωμένη στον ηρωικό ελληνικό λαό που αγωνίζεται στα καθημερινά μέτωπα και βγαίνει νικητής.

Σεβασμός, αναγνώριση, τιμή»!

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ