Όλα τα χωριά της Π.Ε. Λάρισας στο κόκκινο- Ξυπνά μνήμες του “Ιανού”- Σήμαναν οι καμπάνες στη Χάλκη (συνεχής ενημέρωση)

Το πόσιμο νερό σε Χάλκη και Σωτήριο Λάρισας έχει γίνει θολό στο όριο της λάσπης..

Δείτε την φωτογραφία:

 

Η κατάσταση χειροτερεύει σε Νέες Καρυές και στον περιφερειακό Λάρισας- Φάρσαλα, έξω από Νίκαια απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων. Με πληροφορίες από το formedia.gr, οι κάτοικοι  ισχυρίζονται ότι ζουν μια πρωτόγνωρη κατάσταση, με τα ορμητικά νερά να καταστρέφουν τα πάντα στο διάβα τους με ζημιές οι οποίες δεν μπορούν να αποτιμηθούν..

Η κατάσταση αυτή τη στιγμή στις Νέες Καρυές

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας βοσκός πακιστανικής καταγωγής αγνοείται στη Νέα Λεύκη, ζούσε σε τροχοβίλα στην περιοχή.

 

Νεότερες εικόνες από την Χάλκη αυτή τη στιγμή, το νερό έχει φτάσει σε πολύ επικίνδυνα σημεία. Πολύ δύσκολη ήταν η νύχτα της Τρίτης σε περιοχές της Π.Ε. Λάρισας λόγω της έντασης που είχε η κακοκαιρία Daniel.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του formedia.gr, στο χωριό της Χάλκης τα ξημερώματα της Τρίτης περίπου στις 3.30 ήχησαν οι καμπάνες και τα μεγάφωνα και ενημέρωναν τον κόσμο να εκκενώσουν το χωριό. Η αρχές ενημερώνουν και απαγορεύουν την διέλευση προς Πλατύκαμπο και Νίκαια .

Όλα τα χωριά της Π.Ε. Λάρισας στο κόκκινο, ξυπνά μνήμες του “Ιανού”

 

Πολλά χωριά με προβλήματα.. Έσπασε η γέφυρα έξω από Δίλοφο, στα όρια ο Σταυρός Καρδίτσας, στη Υπέρεια οι μετακινήσεις γίνονται μόνο με αγροτικά οχήματα και τρακτέρ, σε δύσκολη η κατάσταση η Νέα Λέυκη , διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο οδικό δίκτυο του Δήμου Κιλελέρ.

Ανακοίνωση του Προέδρου της κοινότητας Ευυδρίου να μετακινηθεί ο κόσμος για προληπτικούς λόγους:

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ισχύουν οι κάτωθι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

§ Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Λάρισας – Καρδίτσας, από τη διασταύρωση Κοιλάδας (χ/θ 12+000) έως τα όρια με την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας (χ/θ 23+000),

§ Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Π.Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου, από τον κυκλικό κόμβο Πλατυκάμπου (χ/θ 08+140) έως τα όρια με Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας (χ/θ 33+640) &

§ Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο οδικό δίκτυο του Δήμου Κιλελέρ.

· Εξαιρούνται: (α) Τα οχήματα οδικής βοήθειας

(β) Τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ