Λ. Αποστολίδης για την τραγωδία στα Τέμπη: «Ζητάμε διεύρυνση του κατηγορητηρίου» (video)

Στη Λάρισα βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο συνήγορος οικογενειών θυμάτων της τραγωδία των Τεμπών, Λουκάς Αποστολίδης, όπου και ζήτησε τη «διεύρυνση του πεδίου ανεύρεσης ευθυνών» από τον εφέτη ανακριτή, μετά τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από το πόρισμα.

Ο ίδιος έκανε αναφορά και στα μαύρα κουτιά των τρένων, που είχαν πάψει να λειτουργούν από το 2018, με τον ίδιο να θέτει ερωτήματα για τους λόγους που συνέβη αυτό, αλλά και γενικότερα για τα συστήματα ασφαλείας.

Ευχές ανάρρωσης προς τον Γεράσιμο

Ο Γεράσιμος, ο 20χρονος πολυτραυματίας και μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της αμαξοστοιχίας στα Τέμπη μετά από περισσότερες από 100 ημέρες νοσηλείας του στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας έφτασε χθες στο Ανόβερο σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης της Γερμανίας όπου θα συνεχίσει τον αγώνα για τη ζωή του.

Ο κ. Αποστολίδης εξέφρασε τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση προς το νεαρό, αναφέροντας πως είχε επικοινωνία μαζί του, ενώ θα τον συναντήσει και το επόμενο διάστημα.

«Εμείς το μήνυμα του Συλλόγου “Μην Ξεχνάς” δεν θα το ξεχάσουμε μέχρι να φτάσουμε στην αίθουσα των δικαστηρίων και αποδοθεί δικαιοσύνη», πρόσθεσε ο κ. Αποστολίδης.

Φωτογραφίες και βίντεο: Θάνος Παλούκας

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ