Επιβράβευση του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας από το Ινστιτούτο Νοσηλευτικών Υπηρεσιών και Πολιτικής της Υγείας

Την τιμητική του είχε το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας στο πλαίσιο του 5ου διεπιστημονικού συνεδρίου του Ινστιτούτου Νοσηλευτικών Υυηρεσιών και Πολιτικής της Υγείας ( ΙΝΕΠΥ).

Κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των εργασιών, ο διοικητής του Νοσοκομείου Γρηγόρης Βλαχάκης παρουσίασε το έργο που επιτελείται στο νοσηλευτικό ίδρυμα, αναφέρθηκε στη βελτίωση των εγκαταστάσεων του νοσοκομείου, την εφαρμογή καινοτόμων δράσεων αλλά και την προτεραιότητα που έδωσε η διοίκηση στην ψηφιακή υγεία, με την χρήση νέων τεχνολογιών. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε επίσης στην ταχύτητα με την οποία εφαρμόσθηκε ο νέος τρόπος κοστολόγησης των υπηρεσιών υγείας, τα γνωστά DRGs, στην πρώτη ολοκληρωμένη λειτουργία της ψηφιακής απεικόνισης, (Pacs) ανάμεσα στα νοσοκομεία της περιφέρειας και στη χρήση της ηλεκτρονικής ταυτοποίησης το λεγόμενο βραχιόλι ταυτοποίησης ασθενών την ψηφιακή αποτύπωση των αποθεμάτων. Το συνέδριο διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Ινστιτούτο Νοσηλευτικών Ερευνών και Πολιτικής της Υγείας, ΙΝΕΠΥ, με στόχο τη διεπιστημονική προσέγγιση των θεμάτων, τη σύγχρονη και επίκαιρη θεματολογία, την εγκυρότητα και αξιοπιστία των ερευνητικών εργασιών που παρουσιάζονται με τη συμμετοχή αξιόλογων ομιλητών από τον κλινικό και τον ακαδημαϊκό χώρο και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείο Υγείας.

Ο πρόεδρος του ΙΝΕΠΥ, Γιώργος Τσόλας απέδωσε στον κ. Βλαχάκη τιμητική πλακέτα για την άριστη διαχείριση όλων των υγειονομικών κρίσεων αλλά και την γενικότερη συμβολή του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, στην λειτουργία του ΕΣΥ.

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ