Π. Γκουτσίδης: «Θέλαμε τη νίκη και για εμάς και γι’ αυτούς που σκέφτονται… διαφορετικά» (video)

«Ακούστηκαν πολλά και έφτασαν στα αυτιά μας πράγματα που ως ομάδα δεν έχουμε δώσει κανένα δικαίωμα», ανέφερε ο Παναγιώτης Γκουτσίδης μετά τη νίκη της ΑΕΛ με 1-0 επί του Απόλλωνα Πόντου στο στάδιο Αλκαζάρ, εξηγώντας πως αυτή ήταν και η αιτία της εικόνα των «βυσσινί» που αγωνίστηκαν με εκνευρισμό και δίχως ηρεμία.

Παράλληλα, ο προπονητής της ΑΕΛ ξεκαθάρισε πως πλέον στόχος είναι η δεύτερη θέση και γι’ αυτό θα χρειαστεί ακόμα ένας βαθμός στα δύο παιχνίδια που απομένουν.

Αναλυτικά μετά τη λήξη του αγώνα σημείωσε: «Ήταν ακόμα ένα παιχνίδι που από την αρχή δεν είχαμε την ηρεμία που θα έπρεπε. Θέλαμε αυτό το παιχνίδι να το κερδίσουμε οπωσδήποτε και για την αξιοπρέπεια της ομάδας και την δική μας.

Ακούστηκαν πολλά και έφτασαν στα αυτιά μας πράγματα που ως ομάδα δεν έχουμε δώσει κανένα δικαίωμα, ειδικά στην έδρα μας και κόντρα σε αυτόν τον αντίπαλο. Δημιουργήθηκε ένας τεράστιος εκνευρισμός κι ο λόγος που μετά τις τόσες καλές εμφανίσεις ήταν η αιτία σήμερα που δε δείξαμε καλό ποδόσφαιρο.

Ευτυχώς βάλαμε το γκολ έστω και στα τελευταία λεπτά και δείξαμε πως θέλαμε τη νίκη και για εμάς, αλλά και σ’ αυτούς που σκέφτονται διαφορετικά.

Έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια και θα πάμε με την ίδια λογική και σοβαρότητα, έτσι ώστε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα όσο πιο ψηλά γίνεται.

Χρειαζόμαστε ακόμα ένα βαθμό για να εξασφαλίσουμε τη δεύτερη θέση. Στην επιστροφή μου στην ομάδα δεν σας κρύβω πως αυτός ήταν ο κύριος στόχος και για την ομάδα και για οικονομικούς λόγους. Δεν σημαίνει ότι δεν προσπαθήσαμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά ήταν κάτι δύσκολο.

Είναι εφικτός ο ένας βαθμός για να τερματίσουμε δεύτεροι και να τελειώσει ένα πρωτάθλημα όσο το δυνατόν καλύτερα με μία εικόνα όμορφη και για εμάς, αλλά και για τον κόσμο».

Δείτε τις δηλώσεις:

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ