Σέρχιο Νούνιες: Όλη η αλήθεια με υπεύθυνη δήλωση!!!

Πλήρης διαστρέβλωση των δηλώσεων και των προθέσεών μου

Μόλις ενημερώθηκε για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάσθηκε από τα ελληνικά ΜΜΕ η συνέντευξή του σε μέσο της πατρίδας του, ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Σέρχιο Νούνιες, έσπευσε θορυβημένος στις εγκαταστάσεις της 21ADmedia (επίσημου φορέα διαχείρισης της επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΛ), προκειμένου παρουσία και του γενικού αρχηγού της ομάδας, Θωμά Κυπαρίσση, να επιδώσει γραπτή δήλωση υπογεγραμμένη από τον ίδιο, με την οποία και αποκαθιστά το ακριβές περιεχόμενο των δηλώσεών του.

Συγκεκριμένα στη γραπτή δήλωση ο Νούνιες αναφέρει:

“Επίσημη Δήλωση 

Με την παρούσα δήλωση, εγώ, ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Sergio Fabian Nuñez, δηλώνω και διευκρινίζω, σχετικά με το περιεχόμενο της συνέντευξής μου στην Carve Deportiva και την επίπτωση που είχε από την μεταφορά του περιεχομένου της από τα ελληνικά ΜΜΕ, τα εξής: 

Σε ό,τι αφορά στην αναφορά μου στο στοίχημα, δεν έχει σε καμία περίπτωση σχέση με την ΠΑΕ ΑΕΛ, ούτε με τους συμπαίκτες μου. 

Η αναφορά μου έχει να κάνει με τις συνθήκες που δυστυχώς επικρατούν στην δεύτερη κατηγορία επαγγελματικού ποδοσφαίρου της Ελλάδας. 

Επιπλέον, η διοίκηση και οι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ ΑΕΛ, όπως ενημερώθηκα από τους συμπαίκτες μου και όλους τους Λαρισαίους, καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες και επενδύουν πολλά χρήματα για να χτίσουν μια σταθερή υποδομή στην ομάδα. 

Τέλος, η καθυστέρηση της καταβολής των αποδοχών μου για τον Ιανουάριο, σχετίζεται, σύμφωνα με τα όσα μου εξήγησαν από την ΠΑΕ, σε ζήτημα γραφειοκρατίας, λόγω της ξένης υπηκοότητάς μου και δηλώνω επίσης ότι μέχρι και τον Μάρτιο του 2023 έχω εξοφληθεί πλήρως και ολοσχερώς από την ΠΑΕ ΑΕΛ. 

Λάρισα, 27-04-2023 

Ο ποδοσφαιριστής

Σέρχιο Φαμπιάν Νούνιες” 

Η ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ:

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μatch Report: Νίκη Βόλου – ΑΕΛ 1-1

Mε ισοπαλία εκτός έδρας ξεκίνησε η ΑΕΛ τη διαδικασία των playoffs στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου (1-1).…