Αχ. Νταβέλης: «Τραγικό παιχνίδι από άποψη ασφάλειας» (video)

Δηλώσεις έκανε μετά την οριστική διακοπή του αγώνα της ΑΕΛ με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ο πρόεδρος της «βυσσινί» ΠΑΕ, Αχιλλέας Νταβέλης. Ο ίδιος στάθηκε στα ελλιπή μέτρα ασφαλείας, αλλά και στις ευθύνες της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, όπως και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Βιώσαμε ένα τραγικό παιχνίδι από άποψη ασφάλειας και σε επίπεδο γηπεδούχων, αλλά κυρίως σε επίπεδο αστυνομικής διεύθυνσης.

Ακόμα κι αυτή τη στιγμή είμαστε σε κλοιό και δεν μπορούμε να διαφύγουμε. Δεν μπορεί η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, να εξασφαλίσει στους παράγοντες της ομάδας και τους ποδοσφαιριστές τη φυγή τους.

Η έλευση ορισμένων φιλάθλων, οι οποίοι ήταν μερικές δεκάδες και οδηγήθηκαν εξαρχής σε ορισμένο σημείο προστατευόμενο κινητοποίησε αμέσως τεράστια μερίδα από τους οργανωμένους φιλάθλους της Νίκης Βόλου, ώστε ν’ αρχίσουν αμέσως οι προπηλακισμοί και τα επεισόδια. Αυτό είναι καταγεγραμμένο και το είδαν όλοι. Οτιδήποτε άλλο και να ειπωθεί υπάρχουν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία περί του αντιθέτου.

Ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει δύο φορές το παιχνίδι και φυσικά η αστυνομική διεύθυνση δεν μπορούσε να του δώσει την παραμικρή ασφάλεια.

Δεν είναι δυνατόν σε ένα τέτοιο παιχνίδι να μην υπάρχει στοιχειώδης αστυνομική φύλαξη. Αυτά δεν τα ζούμε ούτε στα ερασιτεχνικά παιχνίδια. Δεν υπήρχε ούτε μία διμοιρία μέσα στο γήπεδο.

Αυτά τα οποία είδατε και είναι θλιβερά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, θα πρέπει οι ιθύνοντες και να απολογηθούν και να δώσουν και τις ανάλογες εξηγήσεις».

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μatch Report: Νίκη Βόλου – ΑΕΛ 1-1

Mε ισοπαλία εκτός έδρας ξεκίνησε η ΑΕΛ τη διαδικασία των playoffs στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου (1-1).…