Πλήρης δικαίωση Νταβέλη από Bennet – Κρίσιμες αποφάσεις στην συνάντηση με την SL2

Ο επικεφαλής αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ δεσμεύτηκε για την «εκκαθάριση» του Πουλικίδη

Ολοκληρώθηκε προ ολίγου η συνάντηση της επιτροπής διαιτησίας της SL2 με τον αρχιδιαιτητή Bennett. Η συνάντηση ξεκίνησε στις 10:10 στα γραφεία της Ε.Π.Ο. στο Γουδί και κράτησε σχεδόν 90 λεπτά. Η συζήτηση διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα με τις δύο πλευρές να δηλώνουν ικανοποιημένες για τις προτάσεις που κατατέθηκαν, με την αμοιβαία φυσικά δέσμευση υλοποίησης. Εξάλλου, το πρώτο που διασφαλίστηκε είναι το θεσμικό πλαίσιο των συναντήσεων, οι οποίες θα επαναλαμβάνονται μία φορά κάθε μήνα.

Οι αποφάσεις που ελήφθησαν επί των προτάσεων είναι οι ακόλουθες:

1. Ορισμός πιστοποιημένων διαιτητών σε όλους τους αγώνες της SL2.

2. Έναρξη πιλοτικής διαδικασίας (ανάλογη με τη SL1), όπου και στους δύο ομίλους της SL2 θα μπορούν να λαμβάνουν μέρος διαιτητές από διαφορετικούς γεωγραφικά ομίλους.

3. Δυνατότητα συμμετοχής όλων των ομάδων της SL2 σε μία ανεξάρτητη ηλεκτρονικού τύπου αξιολόγηση των διαιτητών μετά από κάθε αγώνα, την οποία η ΚΕΔ θα λαμβάνει  υπόψη της κατά τη δική της αξιολόγηση και βαθμολόγηση όλων των διαιτητών.

4. Παραδειγματικές τιμωρίες διαιτητών, όπως ο μόνιμος αποκλεισμός, εάν και εφόσον τα λάθη τους είναι κραυγαλέα και επαναλαμβανόμενα.

5. Σεμινάρια επιμόρφωσης των ποδοσφαιριστών και των προπονητών των ομάδων της SL2 από κλιμάκια της ΚΕΔ, με σκοπό το διαμόρφωση αμοιβαίας κουλτούρας, πάντα στο πλαίσιο της καλής διαιτησίας.

6. Δυνατότητα τοποθέτησης τριών (3) καμερών στα καίρια σημεία του γηπέδου (στη μέση και στις γραμμές των κόρνερ) από όσες ομάδες το επιθυμούν και έχουν τη δυνατότητα, με σκοπό τη καλύτερη δυνατή λήξη των επίμαχων φάσεων κάθε αγώνα.

7. Δυνατότητα αποστολής στη ΚΕΔ από τις ομάδες της SL2, είτε αυτόνομα είτε μέσω της νεοσύστατης επιτροπής, όλων των αμφισβητούμενων φάσεων των παιχνιδιών της εκάστοτε αγωνιστικής.

Ειδικότερα ο κ. Μπένετ δικαίωσε πλήρως την ΠΑΕ ΑΕΛ για το διαιτητικό έγκλημα του Πουλικίδη στις Σέρρες και δεσμεύτηκε ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής με τις επαναλαμβανόμενες κακές διαιτησίες δεν έχει μέλλον για την ΚΕΔ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, βάσει δημοσιευμάτων που έλαβαν χώρα στο διαδίκτυο για τον εν λόγω διαιτητή, μετά τη λήψη του αγώνα Πανσεραϊκός-ΑΕΛ ζήτησε μεταξύ άλλων να ελεγχθεί και το πόθεν έσχες του Πουλικίδη.

Τέλος, ο κ. Bennett δεσμεύτηκε κατόπιν προσκλήσεως του προέδρου κ. Αχιλλέα Νταβέλη, να παραστεί στον αγώνα της ΑΕΛ με την Βέροια στο Αλκαζάρ, κατά την 11η αγωνιστική!

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ